Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείστηκε με το «καλημέρα» και η Κορακάκη - «Μέσα στον αγώνα ανέβασα πυρετό και εγκατέλειψα...», δήλωσε με κλάματα η πρώην Ολυμπιονίκης στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείστηκε με το «καλημέρα» και η Κορακάκη - «Μέσα στον αγώνα ανέβασα πυρετό και εγκατέλειψα...», δήλωσε με κλάματα η πρώην Ολυμπιονίκης στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το «καλημέρα» εκτός τελικού στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στη Γαλλία έμεινε μετά την Χριστίνα Μόσχη και η πρώην -πλέον- Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη που μετείχαν στα προκριματικά του αγωνίσματος το Σάββατο (27-07-2024)...

Η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε τον αγώνα των 10μ. αεροβόλου πιστολιού στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και αποκλείστηκε πρόωρα από τους Τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Η πρώην πλέον Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε μόλις τέσσερις βολές, 90, 93, 94 και 27 και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αγώνα.

Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η Άννα Κορακάκη έδωσε εξηγήσεις για την πορεία που πήραν τα πράγματα στον αγώνα της, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της για τον πρόωρο αποκλεισμό της από τους Τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων:

«Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Μέσα στον αγώνα ανέβασα πυρετό και εγκατέλειψα... Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA