Σοκ σε όλη την Αγγλία και σε όλο τον κόσμο: 26χρονο καθiκι δολοφόνησε την σύζυγο και τις δύο κόρες γνωστού παρουσιαστή του BBC - Τον έπιασαν οι κάμερες και τον συνέλαβαν κρυμένο σε νεκροταφείο - Όλα στη δημοσιότητα από τους Βρετανούς δημοσιογράφους που έχουν πλήρη ελευθερία και το ακαταδίωκτο για συκοφαντική δυσφήμιση, προσωπικά δεδομένα, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σοκ σε όλη την Αγγλία και σε όλο τον κόσμο: 26χρονο καθiκι δολοφόνησε την σύζυγο και τις δύο κόρες γνωστού παρουσιαστή του BBC - Τον έπιασαν οι κάμερες και τον συνέλαβαν κρυμένο σε νεκροταφείο - Όλα στη δημοσιότητα από τους Βρετανούς δημοσιογράφους που έχουν πλήρη ελευθερία και το ακαταδίωκτο για συκοφαντική δυσφήμιση, προσωπικά δεδομένα, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει τη Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο το τριπλό φονικό στο σπίτι δημοσιογράφου - παρουσιαστή του BBC... 

Ο 26χρονος δράστης σκότωσε την 61χρονη σύζυγο του παρουσιαστή και τις δύο κόρες του, ηλικίας 25 και 28 ετών, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο δολοφόνος ήταν ο πρώην σύντροφος της μικρότερης κόρης της οικογένειας.

«Οι διασώστες τρέχουν πολύ γρήγορα στο νεκροταφείο. Μόλις έφτασαν και οι αστυνομικοί. Ας δούμε μέχρι που θα μας αφήσουν να τους ακολουθήσουν», ανέφερε το δελτίο Sky News.

Αστυνομικοί μπαίνουν τρέχοντας στο νεκροταφείο όπου έχει κρυφτεί ο δράστης του τριπλού φονικού. Λίγο αργότερα, ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ βγαίνει από το νεκροταφείο επάνω σε ένα φορείο. Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια βαλλίστρα με την οποία αιματοκύλησε την οικογένεια της πρώην συντρόφου του.

Το χρονικό...

Ο Κλίφορντ μπήκε στο σπίτι του παρουσιαστή του BBC, Τζον Χαντ, στο Χερτφορντσάιρ. Οι γείτονες άκουσαν κραυγές και μετά σιωπή. Ο 26χρονος σκότωσε με βαλλίστρα την 61 ετών σύζυγο του Χαντ, Κάρολ και τις δύο κόρες τους, την 25χρονη Λούιζ που ήταν και πρώην σύντροφός του και την 28χρονη αδελφή της, Χάνα.

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού, με ένα βέλος καρφωμένο στο στήθος της. Και στις τρεις γυναίκες βρέθηκαν σημάδια πως τις είχε δέσει ο δράστης.

Σε ένα από τα ΒΙΝΤΕΟ που δόθηκαν στη δημοσιότητα (σ.σ. στην Βρετανία και σε όλη την Αγγλία όλα τα πρόσωπα δραστών, υπόπτων, θυμάτων βγαίνουν στη δημοσιότητα, έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης στην Αγγλία όπως και πολλά άλλα που υπάρχουν στην Ελλάδα κατά των δημοσιογράφων) διακρίνεται ο δολοφόνος να φεύγει από το σπίτι μετά το φονικό. Απόλυτα ψύχραιμος, κουβαλά τη βαλλίστρα τυλιγμένη σε ένα σεντόνι και μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να φύγει.

H Daily Mail αναφέρει πως οι τρεις γυναίκες πρόλαβαν να καλέσουν απελπισμένα σε βοήθεια πριν εκτελεστούν από τον 26χρονο. Σύμφωνα με τον Guardian, η μία από αυτές πρόλαβε να στείλει και μήνυμα στον σύντροφό της, ζητώντας του να καλέσει την Αστυνομία.

Ο Κλίφορντ είχε τρικυμιώδη σχέση με τη μικρή κόρη της οικογένειας, Λούιζ. Λίγες ημέρες πριν το φονικό, του ζήτησε να χωρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA