Στις ρεβάνς θα κριθούν και τα τρία ματς: ΑΕΚ - Ίντερ Εσκάλδες 4-3 , ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα: 3-2 και Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Στις ρεβάνς θα κριθούν και τα τρία ματς: ΑΕΚ - Ίντερ Εσκάλδες 4-3 , ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα: 3-2 και Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα με αγχώδεις νίκες στις φετινές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό...

Και οι τρεις Ελληνικές κέρδισαν με ένα γκολ διαφορά όχι και τόσο γνωστές ομάδες και προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους, με την πρόκριση να κρίνεται στις ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League, του Conference League και του Europa League.

Συγκεκριμένα:

- Στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Conference League η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 απέναντι σε μία ομάδα από την Ανδόρα την Ίντερ Εσκάλδες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε 4-3. 

- Στον δεύτερο αγώνα για τον 3ο προκριματικό του Champions League ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ κέρδισε στη Τούμπα με 3-2 την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία.

- Τέλος, Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Europa League κέρδισε 2-1 στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ από την Βουλγαρία.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA