Στο Βέλγιο θα γίνει η δίκη: Η Εισαγγελία Βρυξελλών άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό στον πρώην Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη σε βάρος της Χρονοπούλου που εργαζόταν σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως νομική σύμβουλος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Στο Βέλγιο θα γίνει η δίκη: Η Εισαγγελία Βρυξελλών άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό στον πρώην Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη σε βάρος της Χρονοπούλου που εργαζόταν σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως νομική σύμβουλος (ΦΩΤΟ)

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (23-07-2024) ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Βρυξελλών στο Βέλγιο σε βάρος του Έλληνα ηθοποιού και πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη...

Υπενθυμίζεται ότι τον Αλέξη Γεωργούλη είχε καταγγείλει πριν τρία με τέσσερα χρόνια για βιασμό και σωματική βλάβη η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως νομική σύμβουλος σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ ήταν και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Αρχικά το φερόμενο θύμα δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του ηθοποιού, κάτι που έκανε σε μεταγενέστερο χρόνο. Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράφει τον τότε ευρωβουλευτή του, την ώρα που ο ίδιος αρνούνταν τις κατηγορίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, η Εισαγγελία των Βρυξελλών είχε προσδιορίσει το δικαστήριο στο Βέλγιο για τις 27 Ιουνίου 2024, ωστόσο μετά από αίτημα του γνωστού ηθοποιού η δίκη αναβλήθηκε, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA