Συνέντευξη Μητσοτάκη σε Κοσιώνη: «Κολομβία είμαστε τελικά;» - «Υπάρχουν μαφίες όπως στη Χαλκίδα, αυτό που έγινε με το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα όσο εγώ θυμάμαι την πολιτική και στη Χαλκίδα υπάρχει γενικότερα μεγάλη διαφθορά...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνέντευξη Μητσοτάκη σε Κοσιώνη: «Κολομβία είμαστε τελικά;» - «Υπάρχουν μαφίες όπως στη Χαλκίδα, αυτό που έγινε με το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα όσο εγώ θυμάμαι την πολιτική και στη Χαλκίδα υπάρχει γενικότερα μεγάλη διαφθορά...»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, η οποία σε πολλά θέματα τέθηκαν ουσιαστικές ερωτήσεις και απαντήσεις και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας εξέπληξαν ευχάριστα, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (16-07-2024)...

Χαρακτηριστικό το ακόλουθο απόσπασμα, μετά τα ζητήματα που τέθηκαν για το ρεύμα, την ακρίβεια, την NOVARTIS, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, όπου η συζήτηση έφτασε στις μαφίες και στη διαφθορά όπου δεν άργησε να ακουστεί η διεφθαρμένη Χαλκίδα από τα χείλη του Έλληνα Πρωθυπουργού:

Σία Κοσιώνη: «Να έρθουμε και στα θέματα της ασφάλειας και της διαφθοράς, τα οποία επίσης «καίνε» σε ένα γενικότερο επίπεδο τον κόσμο, νιώθω. Ας πούμε, θα σας πω κάποια από τα τελευταία θέματα της επικαιρότητας, που ακούει ο πολίτης και σου λέει «τι γίνεται, βρε παιδί μου, εδώ;

Μαφίες γης στα νησιά, φτάνουν στο σημείο να λύνουν τις διαφορές τους με αίμα υπό το φως του ήλιου -πρωί ήταν στο Ψυχικό τις προάλλες. Κυκλώματα εκβιαστών σε Δήμους, Περιφέρειες, Υπουργεία και αλλού, εκβιάζουν καταστηματάρχες και όποιον βρουν μπροστά τους. Μαφίες και σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Και σου λέει: "τι γίνεται; Κολομβία είμαστε τελικά; Ο καθένας είναι ό,τι θέλει εδώ;"

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Με το χέρι στην καρδιά, υπάρχει πολίτης ο οποίος να πιστεύει ότι όλα αυτά δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο; Ή μήπως για πρώτη φορά υπάρχει μία κυβέρνηση η οποία συνειδητά κάνει πράξη το "νομιμότητα παντού" και ξηλώνει εστίες παραβατικότητας, πολλές, οι οποίες έβρισκαν πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, και στο κράτος, με έναν τρόπο συστηματικό και μεθοδικό.

Πότε έγιναν ξανά όλα αυτά, κα Κοσιώνη, τα οποία γίνονται τώρα; Μου επιτρέπετε ένα δευτερόλεπτο να σας διακόψω, επειδή είπα πριν ότι οι πολίτες δεν είναι άδικοι, ούτε οι δημοσιογράφοι είμαστε άδικοι. Υπάρχουν μαφίες όπως στη Χαλκίδα, αυτό που έγινε με το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα όσο εγώ θυμάμαι την πολιτική, και στη Χαλκίδα υπάρχει γενικότερα μεγάλη διαφθορά και δεν θέλω να επεκταθώ τώρα περισσότερο...»

Σία Κοσιώνη: «Και στη Μύκονο, ας πούμε, δεν εμπόδισαν οι παρεμβάσεις σας την ασυδοσία, όπως βλέπουμε. Βγαίνουν με τα όπλα και κυκλοφορούν στο Ψυχικό...» 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Περιμένετε, κάντε λίγο υπομονή ακόμα και για την ίδια τη Μύκονο και για την εικόνα την οποία παρουσιάζει, η οποία δεν είναι εικόνα ενός προορισμού τον οποίο θέλουμε να διαφημίζουμε παγκοσμίως...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA