Τελετή 'Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στη Γαλλία: Μαγνητοσκοπημένη ήταν τελικά η εμφάνιση της Lady Gaga, το αποκάλυψαν Γάλλοι δημοσιογράφοι (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τελετή 'Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στη Γαλλία: Μαγνητοσκοπημένη ήταν τελικά η εμφάνιση της Lady Gaga, το αποκάλυψαν Γάλλοι δημοσιογράφοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lady Gaga άνοιξε ουσιαστικά το σόου στην Τελετή 'Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στη Γαλλία, μόνο που η εμφάνισή της ήταν μαγνητοσκοπημένη και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις...

«Κονσέρβα» ήταν η εμφάνιση της Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η σκάλα στην πλατεία Barye που βρίσκεται στο τέταρτο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για την εμφάνιση της αμερικανίδας σταρ ήταν άδεια τη στιγμή που μεταδίδονταν οι εικόνες στην τηλεόραση και στις οθόνες που ήταν τοποθετημένες κατά μήκος του Σηκουάνα να τραγουδά και να χορεύει μιμούμενη τη Ζιζί Ζανμαρί.

Η Lady Gaga άνοιξε ουσιαστικά το σόου με την ερμηνεία του «Mon truce en plumes» , μόνο που η εμφάνισή της ήταν μαγνητοσκοπημένη, όπως αποκάλυψαν Γάλλοι δημοσιογράφοι, ανάμεσα τους και ο δημοσιογράφος του France 3, Γιαννίκ λε Γκολ που κάλυπτε το γεγονός στις όχθες του Σηκουάνα.

«Οι άνθρωποι δεν το πίστευαν στην αρχή. Ημασταν μπροστά στο πλατό της Lady Gaga. Και όταν άρχισε η μουσική η σκάλα ήταν άδεια...», περιγράφει ο Γιαννίκ Λε Γκολ.

Ωστόσο οι τηλεοπτικές οθόνες και αυτές που ήταν τοποθετημένες στον Σηκουάνα μετέδιδαν το σόου της Lady Gaga. Κάποιοι από τους θεατές τότε, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν ζωντανό το σόου της, άρχισαν να αποδοκιμάζουν έχοντας μετανιώσει για τα 180 ευρώ που πλήρωσαν για να δουν μια άδεια σκάλα.

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ LADY GAGA ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA