Τουρκία - Σμύρνη: «Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα...» - Άρον άρον έφυγε η Βανδή από την Τουρκία που πήγε να τραγουδήσει ζητώντας να μπουν στη συναυλία της Ελληνική σημαία και να κατέβουν η Τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ - Τούρκικα ΜΜΕ: «Μεγάλο σκάνδαλο και θράσος από Ελληνίδα τραγουδίστρια...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τουρκία - Σμύρνη: «Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα...» - Άρον άρον έφυγε η Βανδή από την Τουρκία που πήγε να τραγουδήσει ζητώντας να μπουν στη συναυλία της Ελληνική σημαία και να κατέβουν η Τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ - Τούρκικα ΜΜΕ: «Μεγάλο σκάνδαλο και θράσος από Ελληνίδα τραγουδίστρια...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προγραμματισμένη συναυλία στη Τουρκία, και συγκεκριμένα στο Τσεσμέ της Σμύρνης, είχε προγραμματίσει η Δέσποινα Βανδή την Τετάρτη (17-07-2024), με την γνωστή τραγουδίστρια να ταξιδεύει εκεί για να τραγουδήσει. αλλά τελικά ακυρώθηκε η συναυλία λίγο πριν ξεκινήσει και επέστρεψε στην Ελλάδα άρον άρον...

Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ και τους Τούρκους διοργανωτές της συναυλίας, όπως την Τουρκάλα Δήμαρχο της Σμύρνης και Τούρκους πολιτικούς και τους Τούρκους θεατές, η Δέσποινα Βανδή ζήτησε πριν αρχίσει η συναυλία να κατέβουν από το χώρο της συναυλίας η Τουρκική σημαία και η αφίσα του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, και να υψωθεί η Ελληνική σημαία, κάτι που φυσικά δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί, με τους Τούρκους να της απαντούν χαρακτηριστικά με έντονο ύφος: «πως τολμάς να ζητάς να κατέβει η Τουρκική σημαία και η αφίσα..., ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας», με αποτέλεσμα να ακυρωθεί αμέσως η συναυλία της Ελληνίδας τραγουδίστριας και οι Τούρκοι να απαιτήσουν η Δέσποινα Βανδή να φύγει από το χώρο και να εγκαταλείψει άμεσα τα σύνορα της Τουρκίας με την χαρακτηριστική φράση: «Η κυρία να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα ήρεμα και ωραία...», κάτι που έκανε η Δέσποινα Βανδή και έφυγε άρον άρον για το αεροδρόμιο και επέστρεψε στην Ελλάδα. 

Η Δήμαρχος του Τσεσμέ της Σμύρνης, Lal Denizli πήρε στη συνέχεια το μικρόφωνο και σχολίασε: «Όχι μία τραγουδίστρια αλλά καμία δύναμη δεν μπορούσε να επιχειρήσει να ζητήσει κάτι τέτοιο. Η κυρία πρέπει να φύγει και να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα...».

Στη συνέχεια η συναυλία συνεχίστηκε με Τούρκους τραγουδιστές και Τουρκική χορωδία παιδιών που ερμήνευσαν Τουρκικά τραγούδια και Τουρκικούς ύμνους για την Τουρκία και τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, και το Τουρκικό πλήθος να τους αποθεώνει.

«Μεγάλο σκάνδαλο και θράσος από Ελληνίδα τραγουδίστρια...»

Τα Τουρκικά MME σχολιάζουν το συμβάν, κάνοντας λόγο για «μεγάλο σκάνδαλο και θράσος από Ελληνίδα τραγουδίστρια», όπως ανέφερε και το Haber7.

Ανάρτηση - απάντηση έκανε και στο Instagram η Δέσποινα Βανδή γραμμένη στα αγγλικά για την ακύρωση της συναυλίας, τονίζοντας πως:

«Φταίει το Τουρκικό Ίδρυμα που απέδωσε πολιτικό νόημα στη συναυλία...»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA