Βελόπουλος για "αποκατάσταση της Δημοκρατίας": «Εννοείται πως δεν θα πήγαινα στη δεξίωση, για ποια Δημοκρατία μιλάμε; είμαστε η χώρα του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας και χωρίς κράτος δικαίου...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Βελόπουλος για "αποκατάσταση της Δημοκρατίας": «Εννοείται πως δεν θα πήγαινα στη δεξίωση, για ποια Δημοκρατία μιλάμε; είμαστε η χώρα του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας και χωρίς κράτος δικαίου...»

Η καυστική δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, που εστάλη στο EviaZoom.gr, αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας" και την δεξίωση που στήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου δεν έδωσε καν το παρών:

«Όταν μιλάμε για τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας, δεν αρκεί μια ιστορική αναδρομή γιατί κάθε χρόνο το κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων των ανθρώπων εκείνης της γενιάς εάν ευοδώθηκαν και αν οι αξίες που ήθελαν να μεταλαμπαδεύσουν, υλοποιήθηκαν. Εννοείται πως δεν θα πήγαινα στη δεξίωση, για ποια Δημοκρατία μιλάμε; , είμαστε η χώρα του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας...

Στη Δημοκρατία αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός... Κανένα δημοψήφισμα από το ’74 μέχρι και σήμερα πραγματικά δεν έγινε στη χώρα αυτή που αποφασίζει ο ελληνικός λαός. Ένα έγινε και το παραβίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, το άλλαξε το βράδυ. Σε μια χώρα που δεν υπάρχουν δημοψηφίσματα για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πολιτική, κοινωνική, οικονομική ζωή ενός λαού και δεν υπάρχει κράτος δικαίου δεν μπορούμε να μιλάμε για Δημοκρατία... Πρέπει να βρούμε τρόπους να διορθώσουμε τη Δημοκρατία που φτιάξαμε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA