«Ζείτε μέσα στη σήψη, που να βρεθεί τσίπα να παραιτηθείτε...!» - Οργισμένη ανακοίνωση της Καρυστιανού για Μητσοτάκη, Φλωρίδη, Άρειο Πάγο και δικαστικούς λειτουργούς με αφορμή την γιορτή που έκαναν για την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας" | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Ζείτε μέσα στη σήψη, που να βρεθεί τσίπα να παραιτηθείτε...!» - Οργισμένη ανακοίνωση της Καρυστιανού για Μητσοτάκη, Φλωρίδη, Άρειο Πάγο και δικαστικούς λειτουργούς με αφορμή την γιορτή που έκαναν για την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας"

Με μία ανακοίνωση - επιστολή καταπέλτη που απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Γιώργο Φλωρίδη, στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάνα Κλάπα, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και σε δικαστικούς λειτουργούς, η Μαρία Καρυστιανού ξέσπασε με αφορμή τη γιορτή που έκαναν στο Προεδρικό Μέγαρο για την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας"...

Η Μαρία Καρυστιανού έγραψε τα εξής:

«Συνεχίζεται και παρουσιάζεστε περήφανοι για την επάρκεια και την ταχύτητα με την οποία έχετε φροντίσει να λειτουργεί η δικαιοσύνη... 

Παρόλο που κανένας από σας δεν θα κάνει σχετικές δηλώσεις, δεν θα παραιτηθεί (πού να βρεθεί τσίπα εκεί ψηλά), γνωρίζω καλά πως αντιλαμβάνεστε εν μέρει τη σήψη μέσα στη οποία ζείτε. Είστε εξοικειωμένοι με αυτό, σαν στο σπίτι σας.

Οφείλουν ή όχι οι δικαστικοί να διερευνήσουν την καταστροφή των στοιχείων;

Οφείλουν ή όχι να τιμήσουν τον όρκο και τον ιερό θεσμό που εκπροσωπούν;

Πώς να νιώσουμε ασφάλεια εμείς που περιμένουμε δικαίωση για τον θάνατο των παιδιών μας;

Μέχρι πότε, πιστεύετε, θα κάνουμε υπομονή και θα δείχνουμε αξιοπρέπεια;

Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα ένας γονιός να ξεχάσει τον πόνο της ψυχής του;

Να κουραστεί;

Να απελπιστεί;

Η αλαζονεία σάς έχει τυφλώσει. Εμάς, πάλι, τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται».

***

Στη δεξίωση που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 50 χρόνια από την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας" δεν έλαβαν (φυσικά) προσκλήσεις οι συγγενείς θυμάτων του Εγκλήματος των Τεμπών, πέραν της οικογένειας της αγνοούμενης Εριέττας.

Στο μεταξύ, την οργή του πατέρα που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του στο Έγκλημα των Τεμπών, του Νίκου Πλακιά, προκάλεσε η είδηση ότι η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ θα είναι η νέα Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάνοντας το εξής σχόλιο:

«Ξεκινάνε σιγά σιγά τα πλυντήρια για τον Κώστα Καραμανλή...», κοινοποιώντας φωτογραφία της Ελίζας Βόζεμπεργκ και του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή χαμογελώντας μέσα σε αυτοκίνητο, με τη λεζάντα της Ευρωβουλευτού του κυβερνώντος κόμματος: «Αναχώρηση από Σέρρες για την ιστορική Πρώτη, με ποιον άλλο! Τον αγαπημένο φίλο Κώστα Καραμανλή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA