Προκριματικά Conference League | ΑΕΚ - Νόα 1-0: Αποκλείστηκε η Ένωση από τους Αρμένιους, άγριες αποδοκιμασίες στην «OPAP Arena» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προκριματικά Conference League | ΑΕΚ - Νόα 1-0: Αποκλείστηκε η Ένωση από τους Αρμένιους, άγριες αποδοκιμασίες στην «OPAP Arena» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ μπορεί να νίκησε τη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια με 1-0 το βράδυ της Πέμπτης (15-08-2024) αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Αρμενία και γνώρισε ακόμη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League...

Ο Τσούμπερ έβαλε το γκολ της Ένωσης στο 92΄, αλλά ήταν πολύ αργά για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία πραγματοποίησε άλλη μία τραγική εμφάνιση και αποδοκιμάστηκε με τη λήξη του ματς από τον κόσμο της.

Με το σφύριγμα της λήξης η ομάδα της Αρμενίας πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη της πρόκριση (σ.σ. πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση), ενώ σημειώθηκε και ένταση ανάμεσα στους πάγκους.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσια – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (70′ Χατζισαφί) – Ελίασον (63′ Φερνάντες), Σιμάνσκι (46′ Πινέδα), Λιούμπισιτς (46′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (63′ Κοϊτά) – Μάνταλος, Τσούμπερ.

ΝΟΑ (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Γκονσάλο Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράριρσον, Σάντος – Γκάμπος (63′ Τσινάρι), Σανγκαρέ (74′ Μουραντιάν), Μανβελιάν (74′ Ουλάντ Ομάρ) – Φερέιρα, Γκρεγκόριο (Αΐας)

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA