Ανδρουλάκης: «Εγκέφαλος και εντολέας του σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού ο Μητσοτάκης με "πλυντήριο" συγκάλυψης την δικαιοσύνη και τον Άρειο Πάγο - Καταθέτω και τρίτη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ανδρουλάκης: «Εγκέφαλος και εντολέας του σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού ο Μητσοτάκης με "πλυντήριο" συγκάλυψης την δικαιοσύνη και τον Άρειο Πάγο - Καταθέτω και τρίτη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη...»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη που εστάλη στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (01-08-2024):

«Εγκέφαλος και εντολέας του σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού ο Μητσοτάκης με "πλυντήριο" συγκάλυψης την δικαιοσύνη και τον Άρειο Πάγο - Καταθέτω και τρίτη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη...

Η απόφαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για αρχειοθέτηση της υπόθεσης λειτουργεί ως προσωρινό πλυντήριο των ευθυνών των κυβερνώντων.

Η έρευνα αποδείχτηκε προσχηματική, με καρμπόν καταθέσεις χωρίς να ερωτώνται οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου ούτε καν για τους λόγους της παρακολούθησης.

Πολλώ δε μάλλον που δεν αναζητήθηκαν στοιχεία και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας για να διακριβωθεί πλήρως και συνολικά πόσοι στόχοι του predator είχαν τεθεί υπό ταυτόχρονη παρακολούθηση από την ΕΥΠ. 

Και φυσικά δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ότι ασκούνται διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος στους ιδιώτες, οι οποίοι σημειωτέον παρακολουθούσαν μέχρι και την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, αντί να ενεργοποιηθούν τα άρθρα του ποινικού κώδικα 292 Α, 148 περί κατασκοπείας και 187 περί εγκληματικής οργάνωσης. 

Είναι σαφές πλέον γιατί αφαιρέθηκε η δικογραφία από τους δυο έντιμους νεότερους εισαγγελείς και γιατί μπήκαν τόσα προσκόμματα στην έρευνα των ανεξάρτητων αρχών. 

Η Νέα Δημοκρατία το 2009 χρεοκόπησε την οικονομία της χώρας και σήμερα τους θεσμούς της.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ο εγκέφαλος και εντολέας της λειτουργίας ενός σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού με πρακτικές μακριά από κάθε μορφή ευρωπαϊκού κεκτημένου. Η χώρα μας έγινε το κέντρο εξαγωγής του παράνομου λογισμικού Ρredator σε ανελεύθερα καθεστώτα της Αφρικής. 

Έθεσε υπό τον έλεγχο του την ΕΥΠ, άλλαξε τις πρόνοιες του νόμου για να διορίσει τον κ. Κοντολέοντα επικεφαλής και όρισε τον ανιψιό του επιβλέποντα.

Στήθηκε λοιπόν μια μηχανή εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων. Δεν είναι μόνο ότι μας άκουγαν, κέρδισαν εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι μόνο ένα σκάνδαλο καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι και ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που βάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, ένα σκάνδαλο βαθιάς διαφθοράς με τζίρο εκατομμυρίων. 

Σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, 87 άνθρωποι, υπουργοί, πάρα πολλοί υπουργοί της ΝΔ, επιχειρηματίες, εισαγγελικοί λειτουργοί, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, δημοσιογράφοι, είχαν στοχοποιηθεί με το Predator. Κατά διαβολική σύμπτωση, το λιγότερο το ένα τρίτο αυτών, παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ.

Πάντα όλα συμπτώσεις όπως αποφαίνεται το πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Άρειου Πάγου κ. Ζήση.

Κι εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα:

Για πολιτικούς λόγους αναγκάστηκε στο ντιμπέϊτ πριν τις εθνικές εκλογές ο πρωθυπουργός να πει ότι "έγινε λάθος" και ότι "δεν αποτελώ εθνικό κίνδυνο" όπως υπέγραψε η εισαγγελέας κ. Βλάχου.

Οι υπουργοί της ΝΔ τι αποτελούν, θα μάθουμε ποτέ;

Οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, οι επιχειρηματίες, οι εισαγγελείς;

Θα μιλήσει κάποιος επιτέλους για τους λόγους που είχαν στοχοποιηθεί από το Predator και τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

Δεύτερο ερώτημα: Αυτές οι υπόγειες διαδρομές παρακρατικών μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών που τελούν και τελούσαν υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, που κατά τα στελέχη της ΝΔ και του τότε εκπροσώπου Τύπου ήταν "ρυπαρά δίκτυα" είναι ευρωπαϊκή κανονικότητα;.

Στην πορεία αυτών των δύο χρόνων έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επιχείρησης συγκάλυψης κάθε φορά που οι ανεξάρτητες αρχές βρίσκονταν λίγο πριν τις αποκαλύψεις.

Ακούγαμε δήθεν πολιτικάντικες νομικές συμβουλές που στόχο είχαν να απαξιώσουν την προσπάθεια που έκανα όπως γιατί δεν έκανα μήνυση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λες και δεν ήξεραν οι συμβουλάτορες ότι αυτός θα ήταν ο γρηγορότερος δρόμος για να ξεπλυθούν οι ευθύνες του καθώς ο φάκελος θα πήγαινε αμελητί στη Βουλή όπου θα γίνονταν ασπίδα του οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η νομική μου ομάδα ετοιμάζει και τρίτη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη λόγω της πλημμελούς έρευνας και παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή. 

Ο αγώνας μου δεν είναι προσωπικός. Πάνω από όλα, έχω χρέος απέναντι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που θέλει να μεγαλώνει τα παιδιά του σε ένα περιβάλλον σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA