Εικόνες αποκάλυψης κατέγραψε και drone με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια που πλημμύρισαν Βόλο, Μαγνησία, Σποράδες, κ.α. - Πινγκ πονγκ οι ευθύνες (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εικόνες αποκάλυψης κατέγραψε και drone με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια που πλημμύρισαν Βόλο, Μαγνησία, Σποράδες, κ.α. - Πινγκ πονγκ οι ευθύνες (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Μόνο στην Ελλάδα θα γινόταν και αυτό! Εικόνες αποκάλυψης με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου και να έχουν γεμίσει ολόκληρο τον Παγασητικό Ποταμό και παρακείμενες παραθαλάσσιες περιοχές από Μαγνησία μέχρι Σποράδες και η διασπορά συνεχίζεται...

Τα όσα κατέγραψε και ένα drone είναι σοκαριστικά. 

Η μόλυνση είναι τέτοια που έκλεισαν δεκάδες μαγαζιά, πολίτες κυκλοφορούν με μάσκες παντού, ενώ όπως είναι φυσικό απαγορεύτηκε και η κολύμβηση ακόμα και σε πιο μακρινές παραλίες.

Την ίδια ώρα πινγκ πονγκ είναι οι ευθύνες μεταξύ του Δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του αρμόδιου Υπουργείου.

Επίσης την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζήτησε να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαγνησία και οι Σποράδες.

Υ.Γ.: Άραγε θα φτάσουν και στην Εύβοια τα νεκρά ψάρια ή ήδη έχουν φτάσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA