Εκτός τόπου και χρόνου ο Κικίλιας για τα όσα απίστευτα έγιναν στην Αττική - Αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί βγήκε να ανακοινώσει ότι έφταιγε ο «στρατηγός άνεμος» και ότι λειτούργησε άμεσα ο κρατικός μηχανισμός (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκτός τόπου και χρόνου ο Κικίλιας για τα όσα απίστευτα έγιναν στην Αττική - Αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί βγήκε να ανακοινώσει ότι έφταιγε ο «στρατηγός άνεμος» και ότι λειτούργησε άμεσα ο κρατικός μηχανισμός (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος, μετά από μια τέτοια πρωτοφανή πανωλεθρία με την φωτιά που ταξίδεψε σχεδόν όλη την Αττική από τον Βαρνάβα και έκαψε εκατοντάδες σπίτια, επιχειρήσει, οχήματα και χιλιάδες στρέμματα, ο αντίστοιχος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας θα είχε ζητήσει συγνώμη και θα είχε παραιτηθεί μέσα σε λίγα λεπτά ως Αρμόδιος Υπουργός της Πολιτικής Προστασίας, και ίσως σε άλλο επίσης Ευρωπαϊκό Κράτος θα είχε δηλώσει παραίτηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός...

Όχι όμως ο Βασίλης Κικίλιας. Όχι στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα. Εδώ μπορεί να γίνεται στάχτη η μισή πρωτεύουσα και ο αρμόδιος Υπουργός να βγαίνει να λέει ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άμεσα και ότι έφταιγε ο «στρατηγός άνεμος». 

40 ώρες καιγόταν το σύμπαν από ένα πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα Αττικής με την πυρκαγιά να φτάνει μέχρι το Χαλάνδρι, αλλά δηλώνει ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Προφανώς εννοούσε ότι πρέπει να του δώσουμε και συγχαρητήρια που οι φλόγες δεν έφτασαν στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια.

Δείτε τι δήλωσε με το ...γύψο στο χέρι στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA