Έτσι έπεσε το χουντικό καθεστώς στο Μπαγκλαντές: Παραιτήθηκε και πρόλαβε να διαφύγει από τη χώρα με ελικόπτερο η Πρωθυπουργός πριν την λιτσάρουν οι διαδηλωτές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έτσι έπεσε το χουντικό καθεστώς στο Μπαγκλαντές: Παραιτήθηκε και πρόλαβε να διαφύγει από τη χώρα με ελικόπτερο η Πρωθυπουργός πριν την λιτσάρουν οι διαδηλωτές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το χουντικό καθεστώς που υπήρχε και στο Μπαγκλαντές, εδώ και χρόνια, έπεσε με κρότο, με χιλιάδες διαδηλωτές να εισβάλλουν στο πρωθυπουργικό μέγαρο για να λιντσάρουν την αυταρχική και καθεστωτική γυναίκα Πρωθυπουργό της χώρας (φωτο πάνω δεξιά), η οποία παραιτήθηκε και πρόλαβε να διαφύγει με ελικόπτερο από τη χώρα πριν λιντσαριστεί από τα εξαγριωμένα πλήθη, όπως μετέδωσαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης...

Η πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές Σέιχ Χασίνα παραιτήθηκε και εγκατέλειψε τη χώρα. Συγκεκριμένα, η επί μακρόν ηγέτιδα της χώρας Σέιχ Χασίνα αφού παραιτήθηκε επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο με προορισμό την Ινδία, πριν τη λιντσάρουν τα εξαγριωμένα πλήθη που αγνόησαν την εθνική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις ταραχές και εισέβαλλαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Ο οικονομολόγος Μουχάμαντ Γιουνούς, ο οποίος θα ηγηθεί προσωρινής κυβέρνησης στο Μπανγκλαντές, το οποίο συγκλονίζεται εδώ και εβδομάδες από διαδηλώσεις, κάλεσε τους πολίτες της χώρας να παραμείνουν ήρεμοι και να είναι έτοιμοι να ανοικοδομήσουν τη χώρα λέγοντας στο διάγγελμα του:

«Το χουντικό και αυταρχικό καθεστώς έλαβε τέλος. Απευθύνω ηχηρή έκκληση σε όλους να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Σας ζητώ να απέχετε από κάθε μορφή βίας...Να είστε ήρεμοι και έτοιμοι να ανοικοδομήσετε τη χώρα...»

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA