Έχουν παρελθόν ο «βόθρος» και ο «εμετός» στη Χαλκίδα! Στημένη "δικαιοσύνη" και διεφθαρμένη πόλη & τοπικές αρχές μέχρι το μεδούλι! Η μητέρα της 9χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ στη Χαλκίδα το 2009 ξεσπά: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα και στη Χαλκίδα εδώ και 15 χρόνια, ούτε έλεγχοι γίνονται και όλοι οι υπεύθυνοι δεν τιμωρήθηκαν ποτέ...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έχουν παρελθόν ο «βόθρος» και ο «εμετός» στη Χαλκίδα! Στημένη "δικαιοσύνη" και διεφθαρμένη πόλη & τοπικές αρχές μέχρι το μεδούλι! Η μητέρα της 9χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ στη Χαλκίδα το 2009 ξεσπά: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα και στη Χαλκίδα εδώ και 15 χρόνια, ούτε έλεγχοι γίνονται και όλοι οι υπεύθυνοι δεν τιμωρήθηκαν ποτέ...»

15 χρόνια μετά το ατύχημα σε λούνα παρκ της Χαλκίδας που κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή της ανήλικης κόρης της, η μητέρα της ξεσπά μιλώντας στην ΕΡΤ την Δευτέρα (26-08-2024) για το διεφθαρμένο κατεστημένο που υπάρχει ίσως στον πιο διεφθαρμένη πόλη της Ελλάδας, την Χαλκίδα, καθώς οι εφιάλτες ξαναξυπνούν μετά το δυστύχημα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για τη μητέρα της 24χρονης σήμερα πλέον κόρης της που είχε τραυματιστεί σε ατύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκίδα το 2009...

Το 9χρονο τότε κοριτσάκι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τα κατάφερε όταν έπεσε από ένα σάπιο λούνα παρκ που είχε στηθεί στη Χαλκίδα χωρίς να το ελέγξει κανείς.

Η ίδια τονίζει οργισμένη:

«Από τότε που έγινε το ατύχημα το δικό μας στη Χαλκίδα έχουν περάσει 15 χρόνια και δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ίδια ακριβώς ιστορία, ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο, κανένας δε φέρει ευθύνη, κανένας δε φέρει ευθύνη, ο νόμος έχει πολλά κενά, δίνει το περιθώριο στον κάθε ένα να λειτουργεί όπως λειτουργεί. Κανένας δεν τιμωρήθηκε και στη Χαλκίδα για αυτό που έγινε μέχρι σήμερα... Δεν υπάρχει τίποτα στη Χαλκίδα...»

Ήταν Ιούλιος του 2009 όταν είχε ανέβει με την 9χρονη τότε κόρη της σε λούνα παρκ στη Χαλκίδα. Λίγα λεπτά μετά το παιδί έπεσε από ύψος 15 μέτρων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έπειτα από την αφαίρεση σπλήνας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 15 χρόνια μετά οι έλεγχοι παραμένουν ανύπαρκτοι όπως λέει και στη Χαλκίδα.

Μάλιστα η ίδια ιδιοκτήτρια μετά τη Χαλκίδα είχε στήσει λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου όπου πριν από 5 χρόνια ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

ΕΙΚΟΝΕΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA