Φιλικό στο Καραϊσκάκη | Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4: Μείωσαν στο τέλος και απέφυγαν την συντριβή οι «ερυθρόλευκοι»... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φιλικό στο Καραϊσκάκη | Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4: Μείωσαν στο τέλος και απέφυγαν την συντριβή οι «ερυθρόλευκοι»... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πήγε καλά η πρώτη πρόβα τζενεράλε, για τη φετινή σεζόν, για τον Ολυμπιακό που έπαιξε το πρώτο του φιλικό αγώνα μπροστά στους οπαδούς του στο γήπεδο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (08-08-2024) απέναντι στην Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνίζεται στην Premier League...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη γιόρτασε για τις κούπες, χόρτασε γκολ, και είδε πως η ομάδα του θέλει ακόμη δουλειά για να είναι ξανά πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε να προηγείται με 1-4 και με δύο τέρματα στο φινάλε ο Ολυμπιακός μείωσε για το τελικό 3-4.

Στο 15' έγινε το 0-1 με τον Γέιτς, με τους Πειραιώτες 9 λεπτά μετά να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Στη συνέχεια οι Άγγλοι σημείωσαν τρία τέρματα. Στο 45' ο Τζολάκης έκανε λάθος εκτίμηση και ο Γουντ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-2. Στο 61' ο Γέιτς σκόραρε ξανά με κεφαλιά παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άντερσον και στο 68' ο Ελάνγκα διαμόρφωσε με πλασέ το 1-4.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 78΄ σε 2-4 με τον κορυφαίο παίκτη του στο ματς, τον Ζέλσον Μάρτινς και σκόραρε ξανά στο 89΄με τον Βέλντε διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια (69' Ρόντινεϊ), Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (69' Ορτέγκα), Στάμενιτς (62' Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (69' Βέλντε), Κωστούλας (69' Γιάρεμτσουκ). 

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Νούνο Εσπίριτο-Σάντο): Σελς, Αϊνά (83' Τόφολο), Μουρίγιο (83' Μιλένκοβιτς), Μπολί (75' Ομομπαμιντέλε), Γουίλιαμς (83' Μορέιρα), Σανγκαρέ (56' Ντανίλο), Άντερσον (72' Ζότα), Γκιμπς-Γουάιτ (56' Ελάνγκα), Ντομίνγκες (56' Χάντσον-Οντόι), Γέιτς, Γουντ (72' Αβονίγι). 

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA