Η Artemis Seaford που είναι στέλεχος του Facebook και δικηγόρος στην Ουάσιγκτον κατακεραυνώνει την διεφθαρμένη Ελλάδα: «Απόλυτη μπανανία η Ελλάδα με ποδηγετούμενη και ελεγχόμενη δικαιοσύνη από την κυβέρνηση, μανάδες και πατεράδες στείλτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό για να γλυτώσουν...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Artemis Seaford που είναι στέλεχος του Facebook και δικηγόρος στην Ουάσιγκτον κατακεραυνώνει την διεφθαρμένη Ελλάδα: «Απόλυτη μπανανία η Ελλάδα με ποδηγετούμενη και ελεγχόμενη δικαιοσύνη από την κυβέρνηση, μανάδες και πατεράδες στείλτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό για να γλυτώσουν...» (ΦΩΤΟ)

Την οργή της εκφράζει με ανάρτησή της για την Ελλάδα η ΕλληνοΑμαρικανίδας Artemis Seaford, η οποία έχει φύγει από την Ελλάδα και ζει στην Αμερική όπου εργαζεται στη κυβερνοασφάλεια στο Facebook ενώ είναι και δικηγόρος σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία στην Ουάσιγκτον... 

Η Artemis Seaford είναι ένα από τα θύματα του σκανδάλου επισυνδέσεων ΕΥΠ-Predator για το σκανδαλώδες κουκούλωμα των ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με οργισμένη ανάρτηση της μετά το κουκούλωμα του Αρείου Πάγου τονίζει:

«Η Ελλάδα είναι απόλυτη μπανανία και η ελληνική δικαιοσύνη όχι μόνο ανεξάρτητη δεν είναι αλλά είναι πλήρως ποδηγετούμενη και ελεγχόμενη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη». 

Στην ανάρτηση της, τονίζει για το θέμα των υποκλοπών και της παρακολούθησής της όταν βρισκόταν στην Ελλάδα:

«Η εισαγγελία της Ελλάδας δεν με ενόχλησε ποτέ, εγώ πήγα οικειοθελώς να καταθέσω. Δεν μου έκαναν σχεδόν καμία ερώτηση. Από εκεί να δείτε πόσο σοβαρά το πήραν... Αντίθετα για ένα ασήμαντο προσωπικό μου συμβάν στον Πειραιά μου έστελναν συνεχώς κλήσεις για κατάθεση...»

Προσθέτει δε ότι σε κατ΄ιδίαν επαφές όλοι της λένε, ακόμα και μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, ότι:

«Ναι μωρέ ο Γρηγόρης ξέφυγε αλλά ο Κυριάκος δεν ήξερε αλλά κοτζάμ Άρειος Πάγος δεν μπόρεσε να βρει κανένα στοιχείο…» 

Και καταλήγει γράφοντας ότι:

«Το πολιτικό προσωπικό, και οι θεσμοί στην Ελλάδα είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι. Ελάχιστοι ξεχωρίζουν. Μανάδες και πατεράδες στείλτε τα παιδιά σας στο εξωτερικό για να γλυτώσουν. Η Ελλάδα είναι μία διεφθαρμένη, χρεοκοπημένη χώρα και δεν έχει ελπίδες...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA