Δεν ξανάγινε! Η φωτιά στον Βαρνάβα εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την Αττική - Μπαράζ εκκενώσεων από το 112 σε δεκάδες περιοχές... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE ΕΙΚΟΝΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δεν ξανάγινε! Η φωτιά στον Βαρνάβα εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την Αττική - Μπαράζ εκκενώσεων από το 112 σε δεκάδες περιοχές... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE ΕΙΚΟΝΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)

Σχεδόν σε όλη την Αττική έχει εξαπλωθεί η φωτιά που ξεκίνησε στον Βαρνάβα (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα) το μεσημέρι της Κυριακής (11-08-2024)...

Το πύρινο μέτωπο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και πλέον απειλεί πολλές όμορες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο, ενώ έφτασε και στον Ωρωπό. Όλη η Βορειοανατολική Αττική είναι στο «πόδι» και η φωτιά συνεχίζει να διανύει και περισσότερα χιλιόμετρα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Από το απόγευμα της Κυριακής (11-08-2024) το 112 έχει πάρει και αυτό «φωτιά» στέλνοντας δεκάδες για εκκένωση ή να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι στις περιοχές, οι οποίες ενδέχεται να είναι και περισσότερες:

Βαρνάβας, Μαραθώνας, Γραμματικό, Σταμάτα, Μέγαρα, Διόνυσο, Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Εκάλη, Μελίσσια, Ροδόπολη, Αμυγδαλέζα, Ραφήνα, Μικροχώρι Ωρωπού, Βόθωνας, Καλέντζι, Παλλήνη, κ.α.

LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA