Καρχαρίας κατασπάραξε και αποκεφάλισε 16χρονο ψαροντουφεκά... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καρχαρίας κατασπάραξε και αποκεφάλισε 16χρονο ψαροντουφεκά...

Ανατριχιαστικό θάνατο βρήκε ανήλικος ψαροντουφεκάς στις ακτές της Τζαμάικα, όταν καρχαρίας - τίγρης τον κατασπάραξε και τον άφησε με κομμένο κεφάλι...

Καρχαρίας – τίγρης αποκεφάλισε 16χρονο αγόρι, που είχε πάει να ψαρέψει με ψαροντούφεκο στις ακτές της Βόρειας Τζαμάικα. Όπως μετέδωσαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο ανήλικος ψαράς βρέθηκε κατακρεουργημένος, με το κεφάλι του κομμένο και το χέρι να φέρει δαγκωματιές από τα σαγόνια του καρχαρία.

Ο 16χρονος Τζαμάρι Ράιντ, λάτρευε να ψαρεύει, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα του, που ανησυχούσε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο.

Ο 16χρονος μαθητής γυμνασίου είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, ενώ βρισκόταν μόνος του στη θάλασσα. Έκανε ψαροντούφεκο στην βόρεια περιοχή του νησιού, κοντά στη δημοφιλή τουριστική πόλη Μοντέγκο Μπέι.

Οι ψαράδες βρήκαν τη μακάβρια σορό του ανήλικου ψαροντουφεκά ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με το CBS, οι ψαράδες επίσης παρατήρησαν να κινείται κοντά ένας καρχαρίας τίγρης, ο οποίος έψαχνε τροφή και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. 

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ακόμα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση της κομμένης κεφαλής του 16χρονου, καθώς το πτώμα του ξεβράστηκε ακέφαλο.

Οι ψαράδες της περιοχής προσπαθούν να εντοπίσουν και να θανατώσουν τον καρχαρία, και να ανοίξουν το στομάχι του για να βρουν τα υπολείμματα του νεκρού. 

Ωστόσο ο καρχαρίας τίγρης ακόμα διαφεύγει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA