Κωμικοτραγικές καταστάσεις και στην Άνδρο: Παραλίγο να βρεθούν στη θάλασσα! Επιβάτες έσπρωχναν αυτοκίνητα που ήταν στον αέρα και έτρεχαν να επιβιβαστούν στο πλοίο που έφευγε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κωμικοτραγικές καταστάσεις και στην Άνδρο: Παραλίγο να βρεθούν στη θάλασσα! Επιβάτες έσπρωχναν αυτοκίνητα που ήταν στον αέρα και έτρεχαν να επιβιβαστούν στο πλοίο που έφευγε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού κάνει το ΒΙΝΤΕΟ με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις, που κατέγραψε πολίτης με το κινητό του, από το Λιμάνι της Άνδρου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου (15-08-2024)...

Τα πλάνα δείχνουν την προσπάθεια επιβατών και οχημάτων να επιβιβαστούν στο πλοίο "SAONISOS" της "Saos Ferries" στο Λιμάνι της Άνδρου το βράδυ της Πέμπτης.

Στο συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται στο χείλος της προβλήτας πριν τη μπουκαπόρτα. Δυσκολεύεται να ανέβει στο πλοίο, με πολίτες να προσπαθούν να το σπρώξουν. Μη μπορώντας να προχωρήσει περαιτέρω, επιβάτες προσπάθησαν να το σπρώξουν προς τα πίσω, παρά το γεγονός πως το πλοίο αναχωρούσε. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δραματική καθώς οι ίδιοι οι επιβάτες αναγκάζονται τελικά να τρέξουν για να προλάβουν την επιβίβαση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καπετάνιος έκρινε πως εκείνη την ώρα, που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ, έπρεπε να ξεκινήσει το πλοίο. Αφότου λύθηκαν οι κάβοι θεώρησε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να ξεκινήσει το δρομολόγιό του προς Κάρυστο.

Κατά το περιστατικό συνολικά δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν τρία οχήματα και συνολικά επτά επιβάτες, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το πρώτο δρομολόγιο την Παρασκευή (16-08-2024).

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA