Νέα αποκάλυψη για το φονικό λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Οι ίδιοι ιδιοκτήτες είχαν στήσει και το σάπιο λούνα παρκ στη διεφθαρμένη Χαλκίδα το 2009 όπου τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη - Δεν τιμωρήθηκε κανένας και συνέχισαν την δράση τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα αποκάλυψη για το φονικό λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Οι ίδιοι ιδιοκτήτες είχαν στήσει και το σάπιο λούνα παρκ στη διεφθαρμένη Χαλκίδα το 2009 όπου τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη - Δεν τιμωρήθηκε κανένας και συνέχισαν την δράση τους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 58χρονος και η 76χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως την αποκαλούσαν, αντάλλαζαν μηχανήματα, τα σάπια μηχανήματα από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο, πριν λίγες μέρες, ο 19χρονος Γιάννης (φωτο πάνω) όσο και η 14χρονη Σεράινα... 

Η πρόσφατη τραγωδία στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής με θύμα τον 19χρονο Γιάννη φαίνεται που έχασε την ζωή του και όμως συνδέεται με την τραγωδία στον Αλμυρό το 2019 με την 14χρονη Σεράινα και το ατύχημα σε λούνα παρκ της Χαλκίδας το 2009 με την 9χρονη.

Ήταν Ιούλιος του 2009 όταν είχε ανέβει με την 9χρονη τότε κόρη της σε λούνα παρκ στη Χαλκίδα. Λίγα λεπτά μετά η 9χρονη έπεσε από ύψος 15 μέτρων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έπειτα από την αφαίρεση σπλήνας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα η ίδια ιδιοκτήτρια μετά τη Χαλκίδα είχε στήσει λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου όπου πριν από 5 χρόνια ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ, οι δύο ιδιοκτήτες, δηλαδή ο 58χρονος στη Χαλκιδική και η 76χρονη σε Αλμυρό και Χαλκίδα, ήταν συνέταιροι μέχρι το 2018. Ο 58χρονος και η 76χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως την αποκαλούσαν, αντάλλαζαν μηχανήματα, τα σάπια μηχανήματα από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα.

Το 2018 χάλασαν οι σχέσεις τους καθώς είχαν μια διαφωνία για μια μπαλαρίνα που δεν την επέστρεφε, φτάνοντας μέχρι και τα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως οι ίδιοι υπεύθυνοι και για το ατύχημα το 2009 στη Χαλκίδα αλλά και για το 2019 με την 14χρονη παραμένουν ατιμώρητοι όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να ανοίγουν λούνα παρκ.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA