Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Κολύμβηση: Αποκλείστηκε πρόωρα και άδοξα ο Χαλκιδέος Στέργιος - Μάριος Μπίλας, τερμάτισε στην 18η θέση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Κολύμβηση: Αποκλείστηκε πρόωρα και άδοξα ο Χαλκιδέος Στέργιος - Μάριος Μπίλας, τερμάτισε στην 18η θέση (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εκπροσωπείται στο αγώνισμα της κολύμβησης (50μ. ελεύθερο) των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 της Γαλλίας από τον κολυμβητή Κριστιάν Γκολομέεβ (έχει γεννηθεί στη Βουλγαρία και έχει πάρει Ελληνική ιθαγένεια) , οποίος στον αγώνα που διεξήχθη την Πέμπτη (01-08-2024) τερμάτισε 8ος στα προκριματικά του αγωνίσματος και συνεχίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Αντίθετα, στον ίδιο αγώνα ο Χαλκιδέος κολυμβητής Στέργιος - Μάριος Μπίλας αποκλείστηκε πρόωρα και άδοξα, τερματίζοντας 18ος στην παρθενική συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο όπως είχε δηλώσει είχε υψηλές προσδοκίες ακόμα και ένα μετάλλιο, τα οποία όμως παρέμειναν όνειρο. 

Πρώτος και ταχύτερος όλων, παίρνοντας την 1η θέση ήταν ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι, έπειτα ακολούθησε ο Τζόρνταν Κρουκς από τα Νησιά Κέιμαν, ενώ κατάφερε να προκριθεί και ο κάτοχος του τίτλου ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ, ο οποίος τερμάτισε 13ος.

Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο αγώνισμα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι κολυμβητές που τερμάτισαν από την 1η εως την 16η θέση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA