Προκριματικά Champions League | ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-4: Τα highlights του αποκλεισμού από τους Σουηδούς μέσα στη Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προκριματικά Champions League | ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-4: Τα highlights του αποκλεισμού από τους Σουηδούς μέσα στη Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στη Τούμπα που κρίθηκε στην παράταση, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-4 από την Μάλμε και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Σουηδία, ο Δικέφαλος αποκλείστηκε και έμεινε ξανά όνειρο το Champions League...

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 όταν δέχθηκαν την ισοφάριση με απίστευτο τρόπο στο 96΄και είχε και συνέχεια, καθώς δέχτηκαν και τέταρτο γκολ στην παράταση χωρίς να μπορέσουν να ανακάμψουν, με συνέπεια να συνεχίσουν πια την ευρωπαϊκή τους πορεία στα Play Off του Europa League. 

Οι πρωταθλητές Σουηδίας έφτασαν στην πρόκριση χάρη στα τέρματα των Σεμπαστιάν Νανάζι (10', 45'), Νιλς Ζέτερστρομ (96') και Κρίστιανσεν (99'). Για την ομάδα του Λουτσέσκου δίχτυα βρήκαν οι Τάισον (21'), Κουλιεράκης (43') και Ζίβκοβιτς (49') που, όμως, δεν ήταν αρκετά. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73' Σβαμπ), Καμαρά, Κωνσταντέλιας (85' Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς (73' Ντεσπόντοφ), Τάισον (49' Μουργκ/101' Τισουντάλι), Τόμας (73' Τσάλοφ).

Μάλμε (Χένρικ Ρίντστρομ): Νταλίν, Λάρσεν (113' Όλσον), Γιάνσον, Ζέτερστρομ, Μπουζανέλο, Ρικς (60' Μπολίν), Γιόνσεν, Πένια (106' Μπεργκ), Νανάζι (79' Κρίστιανσεν), Τέλιν (113' Ρόσλερ), Μποτχάιμ (88' Αμπντί Αλί).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA