Πιστολίδι, μαχαιριές και άγριο ξύλο σε beach bar της Χαλκιδικής: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης και άλλοι τρεις - Το ΒΙΝΤΕΟ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την αιματηρή συμπλοκή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πιστολίδι, μαχαιριές και άγριο ξύλο σε beach bar της Χαλκιδικής: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης και άλλοι τρεις - Το ΒΙΝΤΕΟ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την αιματηρή συμπλοκή

Πιστολίδι, μαχαιριές και άγριο ξύλο έπεσαν σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής το βράδυ της Παρασκευής (16-08-2024), ωστόσο ένας ένας αφήνονται ελεύθεροι...

Δύο άτομα δέχθηκαν σφαίρες σε στέρνο και χέρι ενώ τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Τα βίντεο που έχουν καταγράψει τη συμπλοκή, με τους θαμώνες του μαγαζιού, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, να τρέχουν για να σωθούν, σοκάρουν.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι και άτομα του οργανωμένου εγκλήματος που καταζητούνται από τις βουλγαρικές Αρχές για την εγκληματική τους δράση αλλά και Έλληνες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA καταγράφεται η στιγμή που άρχισε ο άγριος καβγάς στο μπαρ της Χαλκιδικής.

Μια παρέα Βούλγαρων που διασκεδάζει στο μαγαζί, ξεκινάει τη συμπλοκή πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Το κατάστημα μετατρέπεται σε ρινγκ. Ο ιδιοκτήτης του bar, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, πέφτει στο έδαφος, δέχεται χτυπήματα σε όλο του το σώμα αδυνατώντας να αντιδράσει.

Πελάτες τρέχουν πανικόβλητοι να απομακρυνθούν. Μέσα και έξω από το μαγαζί επικρατεί πανικός. Άνθρωποι είναι ματωμένοι.

Η Αστυνομία μπαίνει στον χώρο, ρίχνουν στο έδαφος τους εμπλεκόμενους και τους συλλαμβάνουν.

Δύο άτομα έχουν χτυπηθεί από σφαίρες, ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι. Έντρομοι οι πελάτες έψαχναν κάπου να κρυφτούν για να γλιτώσουν τη ζωή τους, χωρίς καν να ξέρουν τι έχει συμβεί.

«Ακούσαμε κάτι και νομίζαμε ότι ήταν πυροτεχνήματα, αλλά όπως λέτε ήταν πυροβολισμοί. Δεν ξέρω αν σκοτώθηκε και κάποιος. Και μετά ακούσαμε ασθενοφόρα και την Αστυνομία και μετά όλα ηρέμησαν», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή (18-08-2024).

Οι μόνοι που κρατούνται είναι άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο που ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA