Προκριματικά Europa League | Παναθηναϊκός - Αγιαξ 0-1: Με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης οι «πράσινοι»... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Προκριματικά Europa League | Παναθηναϊκός - Αγιαξ 0-1: Με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης οι «πράσινοι»... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άγιαξ, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόν και μάλιστα δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό του, κατάφερε παρ΄όλα αυτά να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 0-1 το βράδυ της Πέμπτης (08-08-2024) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League...

Το γκολ των Ολλανδών σημείωσε ο Μπεργκχάους στο 28΄ και πλέον οι «πράσινοι», που δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο, για να μην αποκλειστούν και να πάρουν την πρόκριση στη διοργάνωση του Europa League χρειάζονται ένα μεγάλο θαύμα, καθώς πρέπει να κερδίσουν με 2 τέρματα διαφορά τον Άγιαξ στον επαναληπτικό της άλλης εβδομάδας μέσα στην Ολλανδία.

Οι συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντρακόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Κώτσιρας (63' Μπάλντοκ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (76' Μαξίμοβιτς), Μπακασέτας, Μαντσίνι (63' Τετέ), Τζούρισιτς (87' Λημνιός), Γερεμέγεφ (63' Ιωαννίδης).

Άγιαξ (Φραντσέσκο Φαριόλι): Πασβίερ, Ρενς, Χάτο, Χέντερσον, Τέιλορ (82' Μπρόμπεϊ), Άκπομ (67' Τραορέ), Φορμπς (57' Γκοντς), Μπάας, Μπεργκχάους (56' Γκααέι), Φιτζ-Τζιμ (67' Φαν ντε Μπούμεν), Σούταλο.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA