Πύρινη λαίλαπα στην Αττική: Κάηκε ζωντανή σε τουαλέτα επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες - Νεκρή 60χρονη εργαζόμενη στο Χαλάνδρι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πύρινη λαίλαπα στην Αττική: Κάηκε ζωντανή σε τουαλέτα επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες - Νεκρή 60χρονη εργαζόμενη στο Χαλάνδρι (ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσμα της εφιαλτικής πυρκαγιάς που ταξίδεψε ανενόχλητη, την Δευτέρα (12-08-2024), από τον Βαρνάβα στο Χαλάνδρι Αττικής, ήταν και μία νεκρή γυναίκα εκτός από δεκάδες εγκαυματίες...

Η 60χρονη, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, βρήκε φρικτό θάνατο καθώς κάηκε ζωντανή μέσα στην τουαλέτα της επιχείρησης που εργαζόταν, την ώρα που η πυρκαγιά τύλιγε στις φλόγες το κτίριο. 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που κατασκευάζει στέφανα, τόνισε ότι προφανώς η 60χρονη υπάλληλος του δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει την επιχείρηση πριν τυλιχτεί στις φλόγες. 

Η σορός της 60χρονης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΦΩΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ: Θα μείνει στην μαύρη ιστορία και αυτό από το επιτελικό κράτος - καραγκιόζης με την πυροσβεστική και τις "αρχές" σε ρόλο θεατή! Η φωτιά του Βαρνάβα κατέληξε ανενόχλητη σε Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ραφήνα, Πεντέλη, Γέρακα, κ.α. κατακαίγοντας τα πάντα, με εγκαυματίες και νεκρή - Με κουβάδες, λάστιχα και κλαδιά πάλευαν μόνοι τους οι κάτοικοι... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA