ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από Βουλευτής ο Όθωνας Ηλιόπουλος για να δοθεί η έδρα του στον Κασσελάκη και να μπει στη Βουλή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από Βουλευτής ο Όθωνας Ηλιόπουλος για να δοθεί η έδρα του στον Κασσελάκη και να μπει στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Παραιτήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10-08-2024) ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος, o οποίος στην επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ζητάει να δοθεί η έδρα του στον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με αυτή την εξέλιξη μπαίνει κανονικά στη Βουλή...

Η ανακοίνωση του Όθωνα Ηλιόπουλου που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Παραιτούμαι υπέρ του ετέρου απόδημου Έλληνα του ψηφοδελτίου μας, του εκλεγμένου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Θεωρώ ότι η σκέψη μου αυτή αντανακλά και τη βούληση των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό που θα ήθελαν η “φωνή” τους στην ελληνική Βουλή να είναι ένας από αυτούς. Παραμένω πάντα μαχόμενο στέλεχος και περήφανο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για μια δημοκρατική σοσιαλιστική κοινωνία..»

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Ο Όθων Ηλιόπουλος κόσμησε όχι μόνο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον τέως Πρόεδρο για την πραγματική αριστεία που επιθυμούσε να πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τιμή για την πολιτική ζωή του τόπου η ενασχόληση τέτοιων προσωπικοτήτων με την πολιτική. Και εύχομαι ειλικρινά να του επέτρεπαν οι ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις την ολοκλήρωση της θητείας του.

Προσωπικά, τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική μας ομάδα, για τη φωνή που έδωσε στους απόδημους στο κοινοβούλιο, για την αληθινή συντροφικότητα και το ήθος του.

Θα είναι πάντα πολύτιμος συνομιλητής και συνεργάτης για μένα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA