Το διαλυμένο ΕΣΥ ...στα καλύτερα του: Πήγε με έμφραγμα σε δημόσιο νοσοκομείο και υπήρχε μόνο γυναικολόγος για να τον εξετάσει - Καρδιολόγος ούτε για δείγμα... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Το διαλυμένο ΕΣΥ ...στα καλύτερα του: Πήγε με έμφραγμα σε δημόσιο νοσοκομείο και υπήρχε μόνο γυναικολόγος για να τον εξετάσει - Καρδιολόγος ούτε για δείγμα...

Η διάλυση και του ΕΣΥ στην Ελλάδα έχει γίνει πλέον κανονικότητα... 

Ένα ακόμη περιστατικό που επιβεβαιώνει την πλήρη διάλυση του επικίνδυνου δημόσιου συστήματος υγείας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό, αφορά 69χρονο ασθενή που μετέβη, προχθές, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου (15-08-2024) στο Νοσοκομείο της Κω με έμφραγμα του μυοκαρδίου ωστόσο λόγω έλλειψης καρδιολόγου κλήθηκε να τον εξετάσει και να τον περιθάλψει ένας γυναικολόγος που βρισκόταν στο εν λόγω νοσοκομείο.

Ο ασθενής τελικά μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται η διακομιδή αυτή αλλά και οι ώρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στη προσέλευση του ασθενούς και την άφιξη του στο Κρητικό νοσοκομείο.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσαν κόμματα της Αντιπολίτευσης ζητώντας την παραίτηση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA