Τροχαίο Νέα Λάμψακος - Φονικό μακελειό σε δρόμο καρμανιόλα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, φρικτός θάνατος για 19χρονο και την επίσης 19χρονη φίλη του που επέβαιναν στο όχημα που έγινε συντρίμμια (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τροχαίο Νέα Λάμψακος - Φονικό μακελειό σε δρόμο καρμανιόλα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, φρικτός θάνατος για 19χρονο και την επίσης 19χρονη φίλη του που επέβαιναν στο όχημα που έγινε συντρίμμια (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βάφτηκε ξανά με αίμα ο δρόμος καρμανιόλα της Νέας Λαμψάκου του Δήμου Χαλκιδέων με θύματα τον 19χρονο Γιάννη Κικίδη (του Ανδρέα και της Σπυριδούλας) και την επίσης 19χρονη Έλενα - Fiona Kroi , (γεννηθ. και οι δύο το 2005), με τα δύο νεαρά παιδιά να βρίσκουν φρικτό ακαριαίο θάνατο το απόγευμα της Παρασκευής (30-08-2024)...

Πως έγινε το φονικό τροχαίο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 19χρονος που κατάγονταν από τον Δήμο Ερέτριας και με συνοδηγό την 19χρονη, κινούνταν στο δρόμο της Νέας Λαμψάκου με κατεύθυνση από Βασιλικό προς Χαλκίδα όταν ξαφνικά το ΙΧ συγκρούστηκε με διερχόμενο επαγγελματικό φορτηγό που ασχολείται με μετακομίσεις - μεταφορές: «Μεταφορική Καραβάς» που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, δηλαδή κινούνταν προς Βασιλικό.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα δύο 19χρονα παιδιά βρήκαν μαρτυρικό θάνατο, ενώ το αυτοκίνητο του 19χρονου, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ του EviaZoom.gr, έγινε συντρίμμια. 

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το επαγγελματικό φορτηγό αλλά ο 48χρονος οδηγός και ο 44χρονος συνοδηγός του δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το επίσημο πόρισμα για τα ακριβή αίτια της φονικής σύγκρουσης δεν έχει βγει ακόμα, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού, και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Όλα αυτά ωστόσο είναι περιττά και ακόλουθα μετά το μακελειό με το σοκαριστικό θάνατο των δύο 19χρονων.

Για την ιστορία, ο 19χρονος Γιάννης Κικίδης ασχολείται για χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός πως πριν 1,5 μήνα περίπου είχε πεθάνει και ο πατέρας του Ανδρέας, όπως έγινε γνωστό από την ποδοσφαιρική ομάδα της Ερέτριας.

Ο 19χρονος Γιάννης και η 19χρονη φίλη του που επέβαιναν και οι δύο στο μοιραίο ΙΧ και χάθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα με φρικτό τρόπο: Δείτε τώρα τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε ο φακός του EviaZoom.gr λίγα λεπτά μετά το φονικό τροχαίο - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA