Δολοφονία Νέα Σμύρνη: 43χρονη παραολυμπιονίκης ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της - Καυγάδισαν για ένα ποτήρι νερό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία Νέα Σμύρνη: 43χρονη παραολυμπιονίκης ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της - Καυγάδισαν για ένα ποτήρι νερό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολύωρη ανάκριση η 43χρονη αδελφή του 46χρονου που είχε βρεθεί νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη, φέροντας μαχαιριά στην κοιλιά φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή της...

Η οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε στη Νέα Σμύρνη, το πρωί της Παρασκευής (13-09-2024) όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας 46χρονος άνδρας με δράστιδα την 43χρονη αδελφή του, η οποία δηλώνει και παραολυμπιονίκης - αθλήτρια των Special Olympics .

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου εντόπισαν στο εσωτερικό του την αδελφή του θύματος, η οποία εξετάστηκε από την αρχή ως πρώτη ύποπτη ως δράστρια.

Τι φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της...

Στις κουβέντες που κατάφεραν να ανταλλάξουν οι αστυνομικοί με την 43χρονη, η ίδια ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να υποστήριξε.

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει η γυναίκα, που πάσχει από νοητική στέρηση, να εξεταστεί και από ψυχίατρο, προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα της υγείας της και να διαπιστωθεί αν είχε αντίληψη των πράξεών της. Η 43χρονη γυναίκα θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εκδορές ή άλλα σημάδια που έχει στα χέρια συνδέονται με τον θάνατο του αδερφού της.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι έχουν κατασχέσει μαχαίρια τα οποία βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα, ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA