Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι Ανδρουλάκη - Δούκα με ίδιο ποσοστό δίνουν οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες μετά το debate | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι Ανδρουλάκη - Δούκα με ίδιο ποσοστό δίνουν οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες μετά το debate

Σε ντέρμπι μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση ανάδειξης νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις αποδόσεις των μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών...

Λίγες μέρες μετά το debate των 6 υποψηφίων στην ΕΡΤNEWS υπάρχουν τα εξής δεδομένα:

Σύμφωνα με την Stoiximan αλλά και τη Novibet Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας βρίσκονται στην απόλυτη ισοπαλία, ενώ στην τρίτη θέση και στις δύο στοιχηματικές περνάει ο Παύλος Γερουλάνος και στην τέταρτη θέση η Άννα Διαμαντοπούλου.

Συγκεκριμένα:

- Στην Stoximan , προς το παρών, η απόδοση Ανδρουλάκη και Δούκα είναι στο 2,10 ενώ στον τρίτο Γερουλάνο η απόδοση είναι στο 5,70 . Τέταρτη έρχεται η Άννα Διαμαντοπούλου με 6,50 και ακολουθούν ο Μιχάλης Κατρίνης με 30,00 και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 40,00 απόδοση.

- Η Novibet , προς το παρών, δίνει τα ίδια ποσοστά σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα (2,10). Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με 5,70. Η Άννα Διαμαντοπούλου με 6,50 , ενώ στον Μιχάλη Κατρίνη δίνεται απόδοση 31,00 και στην Νάντια Γιαννακοπούλου επίσης 31,00 απόδοση.

Οι εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2024 (α΄ γύρος), και μία εβδομάδα μετά ο δεύτερος γύρος μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου που θα έχουν εκλεγεί στον πρώτο γύρο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA