Η κατάρρευση της Μαρινέλλας από εγκεφαλικό στο Ηρώδειο και τα νεότερα: Νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» - Κρίσιμη κατάσταση και άγνωστες οι συνέπειες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας από εγκεφαλικό στο Ηρώδειο και τα νεότερα: Νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» - Κρίσιμη κατάσταση και άγνωστες οι συνέπειες... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (25-09-2024) όταν ξαφνικά κατέρρευσε επί σκηνής και σόκαρε τους θεατές στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο...

Όπως αναφέρουν οι γιατροί που την παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο η μεγάλη τραγουδίστρια νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία και η κατάσταση της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως τονίζεται: 

«Είναι υπέρ της ασθενούς ότι πέρασαν τα πρώτα 24ωρα χωρίς σοβαρές επιπλοκές, αλλά χρειάζονται πολλά 24ωρα ακόμα για να δούμε την πορεία της. Απεικονιστικά θα δείξει πλέον πως πάνε τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή με τη φαρμακευτική αγωγή έχει σταθεροποιηθεί, μετά θα δούμε αν απορροφάται το αιμάτωμα. Τέτοια περιστατικά είναι δύσκολα και βαριά χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Επίσης δεν είναι ακόμη γνωστές οι συνέπειες που έχει υποστεί από την εγκεφαλική αιμορραγία...»

Για οποιαδήποτε εξέλιξη της υγείας της το Ιδιωτικό Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» θα εκδίδει δημόσια σχετικά ιατρικά ανακοινωθέντα.

Δείτε σε ΕΙΚΟΝΕΣ και νέα ΒΙΝΤΕΟ την στιγμή που καταρρέει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA