Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι παρούσα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για το νέο δικαστικό χάρτη και το νέο ποινικό κώδικα που αποτελειώνουν την ήδη σαθρή δικαιοσύνη...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι παρούσα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για το νέο δικαστικό χάρτη και το νέο ποινικό κώδικα που αποτελειώνουν την ήδη σαθρή δικαιοσύνη...»

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Θα είμαι παρούσα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για το νέο δικαστικό χάρτη και το νέο ποινικό κώδικα που αποτελειώνουν την ήδη σαθρή δικαιοσύνη... 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δικηγόρων για το νέο δικαστικό χάρτη στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (16-09-2024).

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων για το νέο δικαστικό χάρτη θα συμμετάσχει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (16-09-2024) η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως μαχόμενη και μάχιμη δικηγόρος έχει αντιταχθεί σθεναρά στις νέες ρυθμίσεις που αποσαθρώνουν τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στέκεται στο πλευρό των δικηγόρων, των δικαστικών υπαλλήλων και των τοπικών κοινωνιών που αντιδρούν στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις Δικαστηρίων, που απομακρύνουν ακόμη περισσότερο τη Δικαιοσύνη από τους πολίτες και κάνουν ακόμη δυσχερέστερη την άσκηση των δικαιωμάτων τους.

Η συγκέντρωση, που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΣΑ, έχει οριστεί για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30πμ, στο χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Αθηνών (Λουκάρεως)».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA