Λίβανο | Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασάν Νασράλα - Υπόσχεση για εκδίκηση και πόλεμο χωρίς όρια κατά του Ισραήλ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Λίβανο | Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασάν Νασράλα - Υπόσχεση για εκδίκηση και πόλεμο χωρίς όρια κατά του Ισραήλ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν 24 ώρες μετά το συντριπτικό χτύπημα του Ισραηλινού στρατού και το θρίλερ που ακολούθησε για την τύχη του Χασάν Νασράλα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως ο επί 32 χρόνια ηγέτης της, είναι νεκρός...

«Ηγέτη μας, είσαι ακόμη μαζί μας, με τις σκέψεις σου, το πνεύμα σου, τα σχέδια και την ιερότητά σου. Βρίσκεσαι πάντα στην αιχμή της αντίστασης και της θυσίας, μέχρι τη νίκη», ανέφερε ο παρουσιαστής δικτύου Al Manar. 

Η παρουσιάστρια του δικτύου Al Mayadeen στον Λίβανο, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Υποστηρικτές του θρηνούν στους δρόμους της Βηρυτού για τον 64χρονο ηγέτη της Χεζμπολάχ. 

Η Χεζμπολάχ ορκίστηκε εκδίκηση και πόλεμο χωρίς όρια κατά του Ισραήλ τονίζοντας πως οι επιθέσεις θα είναι συντριπτικές.

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση του Ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, για τον θάνατο του Νασράλα, του επικεφαλής της Χεζμπολάχ στο νότιο μέτωπο, Αλί Καράκι και άλλων ηγετικών της στελεχών.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA