Τα highlights: Έτσι «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο η ανώτερη Καλλιθέα που ισοφαρίστηκε στο 93΄ από τον Τετέ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τα highlights: Έτσι «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο η ανώτερη Καλλιθέα που ισοφαρίστηκε στο 93΄ από τον Τετέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Παναθηναϊκός, που δεν βλέπεται, κατάφερε να πάρει μία απρόσμενη ισοπαλία στη Λεωφόρο, (2-2) απέναντι στην Καλλιθέα που ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι αργά το βράδυ της Κυριακής (01-09-2024) για την 3η αγωνιστική της Super League...

Μετά την τυχερή πρόκριση, επί της Λανς, στους ομίλους του Conference League, Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρουσιάζει ένα αποκρουστικό σύνολο, μία ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Λεωφόρου τα βρήκε μπαστούνια από την ανώτερη Καλλιθέα, όπου το τελικό 2-2 την αδικεί κατάφωρα και ισοφαρίστηκε με αντεπίθεση στο 93΄με τον Τετέ. 

Για την ιστορία το 2-1 για την Καλλιθέα στο 80΄σημείωσε ο 40χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βαλμπουενά.

Το τριφύλλι πραγματοποίησε τη δεύτερη γκέλα του στο πρωτάθλημα σε τρεις αγωνιστικές και ήδη είναι στο -5 από τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» πάνε Τούμπα την 4η αγωνιστική.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓMΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA