Βρετανική Εφημερίδα «Financial Times» για Ελλάδα: «Εκτός από διεφθαρμένη είναι και η φτωχότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Βουλγαρία που σύντομα θα την ξεπεράσει...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βρετανική Εφημερίδα «Financial Times» για Ελλάδα: «Εκτός από διεφθαρμένη είναι και η φτωχότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Βουλγαρία που σύντομα θα την ξεπεράσει...»

Μετά τον πρωταθλητισμό στην διαφθορά (με ανύπαρκτο Κράτος Δικαίου, με χουντική καθεστωτική φίμωση δημοσιογράφων και πλήρη ατιμωρησία κρατικών αξιωματούχων, αστυνομικών κ.α.) , η Ελλάδα είναι και η φτωχότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την Βουλγαρία, η οποία και αυτή θα την ξεπεράσει σύντομα όπως τονίζει η έγκυρη Βρετανική Εφημερίδα «Financial Times»...



Η Ελλάδα και “με τη βούλα” των «Financial Times» είναι η φτωχότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη Βουλγαρία που όμως κινείται έντονα ανοδικά και σύντομα θα την ξεπεράσει.

Μια εικόνα ενός χρεοκοπημένου λαού που οικονομικά βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης. Οι αυξήσεις των μισθών που χρησιμοποιούν ως μοναδικό επιχείρημα οι κυβερνητικοί για να μην παραδεχτούν τη φτώχεια του λαού, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας και του πληθωρισμού.

Ο μέσος Έλληνας δεν έχει ούτε τον απαραίτητο μισθό, ούτε την αγοραστική δύναμη, ούτε τις αποταμιεύσεις, ούτε την περιουσία για να ανταπεξέλθει στα προς το ζην. Ο μέσος εργαζόμενος κάποτε πάλευε για την ανέλιξη και την προκοπή, και τώρα παλεύει μόνο για την επιβίωση, και μάλιστα μόνο για τα απολύτως βασικά της επιβίωσης.

Όσα «μαγειρεμένα» νούμερα και όσα επιχειρήματα εντυπωσιασμού και αν παρουσιάζει το Μαξίμου για να κουκουλώνει τη δυστυχία του ελληνικού λαού, η πραγματικότητα παραμένει μία:

Η Ελλάδα είναι η χώρα με την ταχύτερη κατάρρευση (φτωχοποίηση δηλαδή) από όλες τις χώρες μετά το 2000, συγκρίνοντας όλους τους σχετικούς δείκτες (ΑΕΠ/κάτοικο, αγοραστική αξία μισθών, κόστος διαβίωσης, πληθωρισμός κλπ), τονίζεται στο δημοσίευμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA