Αμάρυνθος: Μυστήριο ο ξαφνικός θάνατος του Χαλκιδέου επιχειρηματία Κώστα Γεωργαρά που έπεσε νεκρός μόλις βγήκε από τη θάλασσα - Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα η σορός του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αμάρυνθος: Μυστήριο ο ξαφνικός θάνατος του Χαλκιδέου επιχειρηματία Κώστα Γεωργαρά που έπεσε νεκρός μόλις βγήκε από τη θάλασσα - Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα η σορός του (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο επικρατεί με τον αιφνίδιο θάνατο του 75χρονου γνωστού Χαλκιδέου επιχειρηματία Κώστα Γεωργαρά σε παραλία της Αμαρύνθου, καθώς όπως τονίζουν συγγενικά του πρόσωπα στο EviaZoom.gr ήταν απολύτως υγιής και κάτω από άγνωστα αίτια έχασε την ζωή του, ενώ αναμένουν τα αποτελέσματα της διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής που έγιναν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών μήπως βρεθούν με αυτό το το τρόπο τα ακριβή αίτια του θανάτου του...

Ο Κώστας Γεωργαράς, η σορός του οποίου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα την Τετάρτη (02-10-2024), είχε πάει για κολύμβηση, όπως συνήθιζε, στην παραλία των «Γαλάζιων Νερών» στην Αμάρυνθο την Κυριακή (29-09-2024). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξαφνικά μόλις βγήκε από την θάλασσα κατέρρευσε και έπεσε νεκρός. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Ο Χαλκιδέος επιχειρηματίας διατηρούσε για πολλά χρόνια στο κέντρο της Χαλκίδας, επί της οδού Φίλωνος, επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό.

Ο Κώστας Γεωργαράς:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA