Δολοφονία Βόρεια Εύβοια: Για χρήματα κατέσφαξε 6 φορές ο 38χρονος τον 65χρονο θείο του - Βρέθηκε αργότερα κρυμμένος σε νεκροταφείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία Βόρεια Εύβοια: Για χρήματα κατέσφαξε 6 φορές ο 38χρονος τον 65χρονο θείο του - Βρέθηκε αργότερα κρυμμένος σε νεκροταφείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΥΒΟΙΑΤο άγριο φονικό σημειώθηκε στο χωριό Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια, αργά το απόγευμα της Τρίτης (08-10-2024) μέσα στο σπίτι του θύματος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα έγιναν επειδή ο 38χρονος δράστης ζήτησε από τον θείο του χρήματα και εκείνος αρνήθηκε. Στη συνέχεια ο 38χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και δολοφόνησε με 6 μαχαιριές τον 65χρονο.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια αργά το βράδυ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου κατέληξε.

Ο 38χρονος ακολούθως εξαφανίστηκε και εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέσα στο νεκροταφείο του χωριού και συνελήφθη από αστυνομικούς της Βόρειας Εύβοιας. Συγκεκριμένα είχε κρυφτεί σε δωμάτιο όπου κρατούνται τα οστά. Μαζί του βρέθηκε και ένα δίκαννο με φυσίγγια.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA