Nations League | Ελλάδα - Ιρλανδία 2-0: Τα highlights του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Nations League | Ελλάδα - Ιρλανδία 2-0: Τα highlights του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Κυριακής (13-10-2024) η Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-0 την Ιρλανδία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Nations League, όπου οι πρώτοι όλων των ομίλων της εν λόγω διοργάνωσης θα προκριθούν στα playoffs για το Μουντιάλ του 2026...

Με τέρματα του Μπακασέτα (48΄) και του Μάνταλου (90'+2'), -έπειτα από πάσα - δώρο του τερματοφύλακα των Ιρλανδών-, η Εθνική Ελλάδας έκανε το 4 στα 4 στον όμιλο της και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, τρεις βαθμούς μακριά από την Εθνική Αγγλίας που πέρασε σαν "σίφουνας" από την Φινλανδία με 1-3 (παίζοντας με τους περισσότερους βασικούς της παίκτες πλην του Χάρι Κέιν) .

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της πλέον την αναμέτρηση με την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου 2024 (21:45) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League, μια αναμέτρηση η οποία θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, αφού η Ελλάδα είναι πρώτη με 12 βαθμούς και τα "λιοντάρια" ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης (82' Κουρμπέλης), Μπακασέτας (72' Ζαφείρης), Τζόλης (82' Τσιμίκας), Μασούρας (65' Πέλκας), Παυλίδης (72' Δουβίκας).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κέλεχερ, Μπρέιντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο'Σέι, Κάλεν, Νάιτ (73' Μολούμπι), Σμόντικς (73' Τζόνστον), Πάροτ, Φέργκιουσον (57' Τειλορ), Ογκμπένε (57' Εμποσέλε).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA