«Φως στο Τούνελ»: Η ανακοίνωση του MEGA και το trailer για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

«Φως στο Τούνελ»: Η ανακοίνωση του MEGA και το trailer για την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη

Για 30η σεζόν η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του MEGA...

Η πρεμιέρα για την φετινή σεζόν θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 στις 23:20 το βράδυ.

Τρεις δεκαετίες τηλεοπτικής πορείας που στέφθηκαν με αποκαλύψεις, επιτυχίες, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, βραβεία και διακρίσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του MEGA που εστάλη στο EviaZoom.gr και το trailer για την πρεμιέρα:

«Το MEGA ανανεώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ στη χώρα που, μέσα από το Φως στο Τούνελ, έδειξε τον δρόμο για την εξιχνίαση σκοτεινών εγκλημάτων και σύνθετων υποθέσεων εξαφάνισης, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Η Αγγελική Νικολούλη δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η μαχητική δημοσιογράφος που έχει αναπτύξει μία ειλικρινή, ζεστή, αδιάσπαστη σχέση με το τηλεοπτικό κοινό. Είναι η σταθερή αξία της Παρασκευής επί μακρά σειρά ετών. Η υπευθυνότητα, το θάρρος, η ψυχραιμία, ο επαγγελματισμός και η εγκυρότητά της έχουν αναγνωριστεί εντός και εκτός ελληνικών συνόρων στα 29 χρόνια που μετρά το Τούνελ, καθιστώντας τη πολύτιμη συνεργάτη στο δυναμικό του MEGA». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Φως στο Τούνελ» - Δολοφονία επιχειρηματία στη Ριτσώνα: Κατέστρεψαν και τα πειστήρια μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ούτε αποτυπώματα δεν πήρε η αστυνομία! Όργιο συγκάλυψης και σε αυτή την υπόθεση που «ξεθάφτηκε» από τον Άρειο Πάγο και την αναλαμβάνει η Ασφάλεια Αττικής - Το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και τα νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα της εκπομπής για τις δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας - Νικολούλη: «Τα όσα αποκαλύπτονται απαιτούν και την παρέμβαση κάποιου Υπουργού...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Φως στο Τούνελ»: Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία για την δολοφονία του επιχειρηματία στη Ριτσώνα και τις εγκληματικές ευθύνες των τοπικών αρχών της Χαλκίδας - Αφού κατέστρεψαν τα πειστήρια μέσα στο Πρωτοδικείο των Δικαστηρίων Χαλκίδας και δεν έκανε ούτε έρευνα η αστυνομία στο αυτοκίνητο, έκλεψαν επίσης κρυφά και τα χρυσά πειστήρια - αντικείμενα του θύματος από την «αμαρτωλή» ΔΟΥ Χαλκίδας χωρίς ποτέ να ενημερωθεί η οικογένεια και να εξιχνιαστεί η κλοπή... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA