«Φως στο Τούνελ»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα με μία ακόμη υπόθεση που συγκλονίζει - Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών σε δύο χρόνια... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

«Φως στο Τούνελ»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα με μία ακόμη υπόθεση που συγκλονίζει - Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών σε δύο χρόνια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα αργά το βράδυ της Παρασκευής (18-10-2024) μέσα από τη συχνότητα του MEGA και όπως ήταν φυσικό σάρωσε σε τηλεθέαση...



Το «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε δυναμικά για την 30η του σεζόν με μια ακόμη συγκλονιστική υπόθεση, αυτή την φορά στην Αμαλιάδα, που σοκάρει και ξεπερνά τα όρια της λογικής. Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών, μέσα σε δύο χρόνια στην αγκαλιά του ίδιου προσώπου, αφήνουν πίσω τους σκοτεινές σκέψεις και αναπάντητα ερωτήματα.

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου ένα αγοράκι 15 μηνών, σχεδόν ξεψυχά στα χέρια μιας νεαρής γυναίκας, που το πρόσεχε. Ο θάνατός του διαπιστώνεται λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Είναι άραγε η μοίρα σκληρή για τη γυναίκα αυτή ή πρόκειται για έναν εφιάλτη που επαναλαμβάνεται;

Η ίδια γυναίκα πριν δυο χρόνια έχασε τα δυο δικά της βρέφη και ακόμη ψάχνει για απαντήσεις και για δικαίωση κόντρα στο ιατρικό σύστημα.

Ένα άσχημο παιχνίδι συμπτώσεων την φέρνει να πρωταγωνιστεί και πάλι σε έναν νέο θάνατο βρέφους, σωστό θρίλερ.

Οι άγνωστες – σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης παρουσιάστηκαν στο «Τούνελ».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA