Γιώργος Τσίπρας για Κασσελάκη: «Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα, ακόμα και υποψήφιος να είναι εγώ θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Τσίπρας για Κασσελάκη: «Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα, ακόμα και υποψήφιος να είναι εγώ θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ...»

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Τσίπρας το βράδυ της Παρασκευής (18-10-2024) μιλώντας στο Action24 και στην εκπομπή «Πίσω από της Γραμμές»...

Ο Γιώργος Τσίπρας χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη "τυχοδιώκτη και πολιτικό απατεώνα", επισημαίνοντας πως ακόμα και αν αλλάξει η απόφαση για τον αποκλεισμό του στο συνέδριο και είναι ακόμα και υποψήφιος, ο ίδιος θα αποχωρήσει την ίδια ώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χαρακτηριστική δήλωση του Γιώργου Τσίπρα: 

«Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόκειται για έναν τυχοδιώκτη, πολιτικό απατεώνα που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έχω και προσωπικές ευθύνες γι’ αυτό. Ακόμα και υποψήφιος αν είναι για την προεδρία, αν αλλάξει η απόφαση στο συνέδριο, εγώ θα αποχωρήσω την ίδια ώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA