Η ομιλία Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει γρήγορα το καθεστώς Μητσοτάκη και η παντοκρατορία της ΝΔ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Η ομιλία Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει γρήγορα το καθεστώς Μητσοτάκη και η παντοκρατορία της ΝΔ» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με καπνογόνα, κόρνες και με συνθήματα των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη όπως: «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός...», ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Κυριακής (13-10-2024) την πρώτη του ομιλία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά τη νίκη του και την επανεκλογή του στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ κερδίζοντας τον Χάρη Δούκα με το τελικό ποσοστό 59,9% έναντι 40,01% του Δημάρχου Αθηναίων (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα)...

Στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε ότι ξέχασε ήδη τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και αφού μίλησε για ενότητα στο τόνισε σχεδόν σε όλη την ομιλία του ότι ο αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ λέγοντας πως «θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει γρήγορα το καθεστώς Μητσοτάκη και η παντοκρατορία της ΝΔ».

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες πολίτες, που έδωσαν δυναμικό παρών με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία γεμίζοντας μας όλους με δύναμη.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και σε αυτόν τον αγώνα. Την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους σε όλη μου την πολιτική διαδρομή.

Θέλω να συγχαρώ για τον αγώνα τους τους συνυποψηφίους μου. Τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη, τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα».

Το Κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές. Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που οι σημαίες ευκαιρίας ξέφτισαν, τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται ξανά στην παράταξή μας. Από αύριο, λοιπόν, ενωμένοι θα πάμε το Κίνημά μας ακόμα ψηλότερα! Εκεί που αξίζει στην ιστορία και την προσφορά του. 

Το είπα πολλές φορές σε αυτή την προεκλογική περίοδο, θα το πω κι απόψε: τα δύσκολα είναι πίσω! Τα καλύτερα είναι μπροστά. Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις νέες προσδοκίες τους. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. 

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει πολλή δουλειά και αγώνα. Θα τον κάνουμε και θα κερδίσουμε. Η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, με ενότητα, με σοβαρότητα και προτάσεις, που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

Σήμερα απευθύνω ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Υπόσχομαι σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας, για να γίνουμε ξανά ο φορέας της ελπίδας για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο. 

Η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές και για να έρθουν έχουμε χρέος πάνω απ’ όλα να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία. 

Θα δώσω, λοιπόν, όλες μου τις δυνάμεις σε αυτόν το νέο μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...»

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA