Λύθηκε το μυστήριο! Ο Κικίλιας είναι ο Υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. ευρώ στη Βασιλίσσης Σοφίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Λύθηκε το μυστήριο! Ο Κικίλιας είναι ο Υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. ευρώ στη Βασιλίσσης Σοφίας

Λύθηκε το μυστήριο με το σπίτι αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, μετά τον σάλο...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο Υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 100-120 τετραγωνικών στη Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και πολύ κοντά στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «Παραπολιτικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αρχικό ρεπορτάζ δεν γινόταν αναφορά στο όνομα του Υπουργού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», «με βάση το «πόθεν έσχες» του, ο Βασίλης Κικίλιας δικαιολογεί απολύτως τα χρήματα που ξόδεψε» καθώς όπως σημειώνεται «αναγκάστηκε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο, προκειμένου να αγοράσει το νέο του κατάλυμα». 

Ωστόσο, αναφέρουν ότι «παρόλο που δεν τίθεται θέμα με την αγοραπωλησία, πολλοί είναι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που λένε ότι μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζει ένας εν ενεργεία Υπουργός ακίνητο έναντι υψηλού τιμήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικό».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA