Νότια Εύβοια - Θανατηφόρο τροχαίο στον Αλμυροπόταμο: Νεκρός 80χρονος και 8 τραυματίες μετά από σύγκρουση αγροτικού με δύο τζιπ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Νότια Εύβοια - Θανατηφόρο τροχαίο στον Αλμυροπόταμο: Νεκρός 80χρονος και 8 τραυματίες μετά από σύγκρουση αγροτικού με δύο τζιπ (ΦΩΤΟ)

Χύθηκε αίμα ξανά σε κεντρικό δρόμο της Εύβοιας, αυτή τη φορά, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (11-10-2024) στην Επαρχιακή Οδό Χαλκίδας - Λεπούρων, στο ύψος του Αλμυροποτάμου του Δήμου Καρύστου, στη Νότια Εύβοια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, το κόκκινο αγροτικό όχημα που βλέπετε και στο οποίο επέβαιναν ένας 80χρονος, ο γιος του ηλικιωμένου με την σύζυγο του και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, κινούνταν προς το Αλιβέρι. Κάτω από αδιευκρίνιστες -ακόμα- συνθήκες, το αγροτικό συγκρούστηκε αρχικά με ένα τζιπ, που είχε και τρέιλερ, το οποίο ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια υπήρξε σύγκρουση του αγροτικού και με ένα δεύτερο διερχόμενο τζιπ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να χάσει την ζωή του ο 80χρονος Βαγγέλης Μπούσουλας (σ.σ. δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αν οδηγούσε εκείνος το αγροτικό ή ο γιος του) και να τραυματιστούν συνολικά άλλοι 8 επιβαίνοντες (οι 5 από αυτούς επέβαιναν στο αγροτικό όχημα) .

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους 8 τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Για την κατάσταση της υγείας τους δεν υπάρχει εως τώρα κάποια επίσημη ενημέρωση και για ότι νεότερο θα επανέλθουμε με νέο δημοσίευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA