Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-2: Γκέλα ολκής! Οι Βοιωτοί «πάγωσαν» το φάληρο και με ανατροπή - Αποδοκιμασίες στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-2: Γκέλα ολκής! Οι Βοιωτοί «πάγωσαν» το φάληρο και με ανατροπή - Αποδοκιμασίες στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Λεβαδειακού μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Φάληρο από το Ολυμπιακό με 2-0 , ωστόσο με εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να ολοκληρωθεί το ματς (2-2) , με τους «ερυθρόλευκους» να παθαίνουνε πατατράκ και οι Βοιωτοί να «παγώνουν» το Καραϊσκάκης και να παίρνουν έναν αναπάντεχο βαθμό το απόγευμα της Κυριακής (20-10-2024) για την 8η αγωνιστική της SuperLeague...

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Super League, και όπως ήταν φυσικό, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του στο φινάλε του αγώνα.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τους Τσικίνιο (4΄) και Ελ Κααμπί (21΄), με την ομάδα της Βοιωτίας να ισοφαρίζει στο 46΄ με τον Οζμπόλτ Αλέν και τον Γιαννιώτα στο 57΄ .

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι (73' Κοστίνια), Εσε (73' Γκαρθία), Μουζακίτης, Βέλντε (62' Κωστούλας), Τσικίνιο (62' Ανδρούτσος), Μασούρας (85' Γιάρεμτσουκ) και Ελ Καμπί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (35' Κάτρης), Λιάγκας, Μορέιρα, Τσοκάι, Λομαράνα, Πλέγας (35' Ζίνι), Πεντρόζο, Γιαννιώτας (62' Ρόμο) και Όζμπολτ (78' Βήχος).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA