Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Κράτησαν τη διαφορά οι «ερυθρόλευκοι», στην 8η θέση της βαθμολογίας οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Κράτησαν τη διαφορά οι «ερυθρόλευκοι», στην 8η θέση της βαθμολογίας οι «πράσινοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της SuperLeague...

Σαφώς κερδισμένοι είναι οι Πειραιώτες που παραμένουν δύο βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και 7 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Μετά τον Ντραγκόφσκι, που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας προβλήματος στον προσαγωγό, ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Στο 44΄ σωριάστηκε στο γήπεδο καθώς υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον Σπόραρ.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ πήρε ένα αγχωτικό διπλό στη Βοιωτία επικρατώντας με 0-2 του Λεβαδειακού στο φινάλε της αναμέτρησης και η ομάδα του Λουτσέσκου αναρριχήθηκε στην κορυφή με 16 πόντους. 

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Μπάλντοκ (75′ Κώτσιρας), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (65′ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (75′ Ουναΐ), Τζούριτσιτς (65′ Πελίστρι), Ιωαννίδης (44′ Σπόραρ) .

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Tζολάκης, Κοστίνια (62′ Γκαρθία), Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης (86′ Μασούρας), Ροντινέι, Ολιβέιρα (46′ Κωστούλας), Μαρτίνς (62′ Βέλντε), Ελ Κααμπί.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA