Πλειστηριασμοί - Άρχισαν τα όργανα για τα καλά και στη Χαλκίδα: Πετάνε στο δρόμο οικογένεια με παιδί ΑμΕΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Πλειστηριασμοί - Άρχισαν τα όργανα για τα καλά και στη Χαλκίδα: Πετάνε στο δρόμο οικογένεια με παιδί ΑμΕΑ

Δείτε την καταγγελία που εστάλη στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (10-10-2024):

«ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Για να μην πεταχτεί στο δρόμο οικογένεια με παιδί ΑΜΕΑ - Το Σάββατο 12 Οκτώβρη στις 11πμ στο Δημαρχείο στην παραλία Χαλκίδας.

Τράπεζες και funds επιδίδονται σε ένα όργιο πλειστηριασμών, που τις τελευταίες μέρες μάλιστα φτάνουν να βάζουν χέρι σε σπίτια ανθρώπων ΑΜΕΑ.

Ένα ακόμα κρούσμα είχαμε στην περιοχή της Νεάπολης Χαλκίδας όπου μετά τα γνωστά τρικ ανατιμήσεων, άρνησης διακανονισμού και εκβιασμών πετάνε στο δρόμο οικογένεια με παιδί με βαριά αναπηρία (90%).

Η συγκεκριμένη οικογένεια όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες, εργάζονταν και πλήρωνε μια ζωή για να έχει μια στέγη, όπως αδρά πλήρωσε και πληρώνει για τις ανάγκες περίθαλψης, Ειδικής Αγωγής και Παιδείας των παιδιών, λόγω έλλειψης δημόσιων δωρεάν υποδομών.

Την Τρίτη 8/10, σε συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, των οικογενειών υπό έξωση και φορέων με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ενώ το υπουργείο είχε ορίσει τη συγκεκριμένη μέρα, ως καταληκτική ημερομηνία για να δώσει απαντήσεις, ζητήσανε πάλι γενικά και αόριστα χρόνο.

Είναι ενδεικτικό της στάσης τους, ότι η ίδια η υπουργός φρόντισε να λείπει από τη συνάντηση που κανόνισε.

Η σημερινή κυβέρνηση υπερασπίζεται και επεκτείνει το νομοθετικό πλαίσιο που έχτισαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις για να κάνουν δώρο στις τράπεζες τα λαϊκά σπίτια. Η ευαισθησία που δηλώνουν, φαίνεται πως σταματάει εκεί που ξεκινούν τα τραπεζικά κέρδη.

Ζητάμε

Να απαγορευτούν με νόμο οι πλειστηριασμοί και να γίνουν διακανονισμοί με βάση το εισόδημα των οφειλετών.

Άμεσα να παγώσει κάθε διαδικασία έξωσης και να μείνουν οι οικογένειες στα σπίτια τους.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ)

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - Παράρτημα Εύβοιας - Το ΔΣ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA