Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ - Ήταν νεκρός πάνω από 5 ώρες στη πισίνα της βίλας του και δίπλα του βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι βότκα - Είχε μείνει εκτός αποστολής της Ελλάδας για τον αγώνα με την Αγγλία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ - Ήταν νεκρός πάνω από 5 ώρες στη πισίνα της βίλας του και δίπλα του βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι βότκα - Είχε μείνει εκτός αποστολής της Ελλάδας για τον αγώνα με την Αγγλία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 31χρονου ΕλληνοΒρετανού διεθνή μπακ του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης (09-10-2024) ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του και παραμονές του αγώνας Αγγλία - Ελλάδα, για το Nations League, όπου είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Γιοβάνοβιτς και δεν είχε ταξιδέψει στην Αγγλία...

Υπολογίζεται ότι ήταν νεκρός στη πισίνηα τουλάχιστον για 5 ώρες.

Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη της βίλας που διέμενε με ενοίκιο 15.000 ευρώ το μήνα ο ποδοσφαιριστής στη Γλυφάδα, για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει στο ντεκ της πισίνας της βίλας του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Δίπλα του υπήρχε ένα μισογεμάτο μπουκάλι βότκα.
Από το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που έσπευσε αργότερα στο σημείο αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και το σίγουρο είναι ότι έσβησε από ανακοπή από άγνωστα ωστόσο αίτια μέχρι στιγμής, ενώ ο 31χρονος δεν έφερε κανένα τραύμα ή κάκωση. Δεν δείχνει επίσης σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ότι τα αίτια του θανάτου του προήλθαν από πνιγμό.

Έξω από τη βίλα έσπευσαν και αρκετοί συμπαίκτες του και στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόλις ενημερώθηκαν τι είχε συμβεί.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και της νεκροψίας - νεκροτομής της σορού του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα οποία δεν θα βγουν σύντομα. 

Με ελληνικές ρίζες από τον πατέρα του, ο ΕλληνοΒρετανός Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στην Αγγλία στις 9 Μαρτίου 1993 και το καλοκαίρι του 2024 ήρθε να μείνει μόνιμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα καθώς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε συμβόλαιο για τρία έτη.

Ο τελευταίος του αγώνας μάλιστα ήταν, πριν λίγα 24ωρα, την Κυριακή (06-10-2024) στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού όπου αγωνίστηκε βασικός με την φανέλα του τριφυλλιού. Με την Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε πρώτη φορά το 2022 με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο. Με την Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε συνολικά 12 φορές, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στις 2 Ιουνίου 2022 εναντίον της Ιρλανδίας. Η τελευταία του εμφάνιση ήρθε τον Μάρτιο του 2024 στα μπαράζ του EURO κόντρα στη Γεωργία, όπου ηττήθηκε η Ελλάδα στα πέναλτι και αποκλείστηκε.

Η είδηση προκάλεσε σοκ και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας, τη χώρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA