ΣΥΡΙΖΑ - Έγινε ο κακός χαμός! Εν μέσω επεισοδίων και επιθέσεων η Κεντρική Επιτροπή απέκλεισε τον Κασσελάκη από τις προεδρικές εκλογές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ - Έγινε ο κακός χαμός! Εν μέσω επεισοδίων και επιθέσεων η Κεντρική Επιτροπή απέκλεισε τον Κασσελάκη από τις προεδρικές εκλογές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άκρως εκρηκτική και επεισοδιακή ήταν άλλη μία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12-10-2024), η οποία αποφάσισε με 140 ψήφους να μην είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου ο Στέφανος Κασσελάκης...

Η αρχική απόφαση της Κ.Ε. χωρίς την ονομαστική αναφορά στο πρώην πρόεδρο υπερψηφίστηκε ομόφωνα. Στη συνέχεια, με την προσθήκη της τροπολογίας με την ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, μόνο 12 μέλη του οργάνου καταψήφισαν, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται – σύμφωνα με την πλειοψηφία – σε 140 ψήφους υπέρ του αποκλεισμού του από τις εκλογές.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, ενώ από την αρχή δεν συμμετείχαν σε αυτήν όσοι πρόσκεινται στον Παύλο Πολάκη ο οποίος είχε δηλώσει τη διαφωνία του με τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής με μοναδικό θέμα την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής σημαίνει ότι στην υποβολή των υποψηφιοτήτων που είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2024 δεν θα είναι το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη. Το ερώτημα είναι εάν το Συνέδριο που θα ακολουθήσει στις 7-8 Νοεμβρίου 2024 θα μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά και να ανακηρύξει υποψήφιο τον Στέφανο Κασσελάκη όπως θεωρεί ο ίδιος και οι υποστηρικτές του.

Έντονες αποδοκιμασίες και διαπληκτισμοί...

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έγινε σε ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα εντός και εκτός της αίθουσας ανάμεσα σε υποστηρικτές των δύο πλευρών, ενώ δεν έλειψαν και οι επιθέσεις σ δημοσιογράφους που ήταν στο ξενοδοχείο όπου έγινε η συνεδρίαση.

«Ντροπή σας, ξεφτιλίσατε το κόμμα», «αλητεία», «είστε η ντροπή της Αριστεράς» και «κάτω η χούντα της Αριστεράς» ήταν μερικές από τις φράσεις από ακούστηκαν να φωνάζουν οι υποστηρικτές του Κασσελάκη με ορισμένα μέλη της Κ.Ε. να αντιδρούν έντονα φωνάζοντας εναντίον τους. Οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα προκειμένου να μην εκτροχιαστεί εντελώς η κατάσταση.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA